Om bakterier kulturer

06/07/2013 by admin

Bakterier kulturer kan findes i videnskaben labs af alle typer. Dem, dedikeret til at studere den mikroskopiske verden, uanset om professionel eller en studerende, kan finde masser af brug for bakterier kulturer. Bakterier er magen til planter, idet de vil vokse, hvor betingelserne er rigtige. Det er de bakterier kultur job til at replikere disse betingelser.

Funktion

Bakterier kulturer er medier hvorigennem bakterier er vokset. Mad er indeholdt i den kultur, bakterier, som tilskynder bakterier til at bosætte sig og vokse. Dette er nødvendigt, når en bestemt streng af bakterier skal undersøges, om en undersøgelse af en ny stamme af bakterier eller en uskyldig eksperiment udført i en high school biologi klasse.

Typer

Næringsstof medier indeholder fødevarer, salte, forskellige aminosyrer og kvælstof. Sommetider har disse næringsstoffer medier defineret aminosyrer, mens andre gange disse aminosyrer er udefineret. Oftentimes, føjes en særlig farvestof til et næringsstof medium at iagttage de forandringer, der sker i næringsstoffet. Derefter bakterievækst kan blive undersøgt af det blotte øje eller gennem et mikroskop.

Typer

Minimal bakterier kulturer har kun minimal næringsstoffer og ingen aminosyrer. Disse kulturer er lavet med håb det usædvanlige og vilde bakterie vil vokse. Forskere designe minimal bakterier kultur kan forsøge at forhindre bakterier i at udveksle deres DNA, og de kan forsøge at skabe kunstige bakterier. Ligesom næringsrig medierne har minimal medier carbon, salt og vand til foder bakterierne.

Typer

Selektiv medier forsøger at vokse specifikke bakterier ved at tilføje forskellige aminosyrer, næringsstoffer, antistoffer og andre kemikalier. Sommetider kan visse bakterier, der har nyttige egenskaber dyrkes. Undertiden indsættes gener i en bestemt mikrobe, der vil give denne mikrobe resistens over for et antistof. Disse selektive medier kan bruges til at diagnosticere infektioner.

Typer

Der er et par andre typer af medier, der tjener forskellige formål. Den differentierede medier bruges til at differentiere et bakterier fra en anden. Der er transportmedier, der bruges til at flytte bakterier fra ét sted til et andet. For at forhindre bakterier multiplikation, har disse kulturer kun salt. Endelig, beriget medier indeholder en række næringsstoffer designet til at vokse et stort udvalg af bakterien i én kultur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com