Hvad er den hurtigste og nemmeste måde at dræbe væggelus?

08/29/2013 by admin

Væggelus er små nataktive bugs, der lever af menneskeblod. Der findes flere forskellige typer af væggelus, herunder nogle, som lever af visse typer af dyr, som høns og hunde, men de vigtigste at bekymre sig om live fra mennesker.De bor inde i madrasser og kravle ud lige før daggry og bide dig suge ud blod i fem minutter.De bider normalt en gang om ugen eller så, og de kan gå fra seks måneder til et år uden fodring.

Bestemmelse af, om du har væggelus

Det kan være svært at fortælle, hvis du har væggelus på grund af hvor små de er, fordi de kommer ud for korte perioder, og fordi de er gode til Skjul.Nogle klare tegn på og måder til at bestemme deres tilstedeværelse er:Affald. Væggelus oprette en masse affald, som kan bestå af mørke pletter på din madras som blod og afføring. Andre tegn på affald ville være skur hud, æg og døde bugs. Affaldet kan også findes inde i din madras, i boks fjedre eller i dit sengetøj.Bider. Væggelus bider vises som små røde prikker på din krop. Du fange sjældent væggelus i loven, fordi de kommer, mens du sover og bid for kun kort tid. Du kan ikke føle bid indtil et par minutter efter det opstår. Bider ikke kræver normalt lægehjælp og bør gå væk i et par dage. Hvis de er meget kløende, kan du bruge en anti-kløe creme fås på alle apoteker. Hvis de ikke forsvinder, eller hvis du tror, bider er smittet, se din læge til behandling.Tæppe tape test. Opsætning af strimler af dobbeltsidet tæppe tape rundt i sengen og på siderne af madras, være omhyggelig med ikke at placere den, hvor du kan slå det mens du sover. Lad det for et par dage; Hvis du har væggelus, er det sandsynligt, at et par vil sidde fast på den.Kontrollere deres skjulesteder. Tage en lyse lommelygte, og søge alle kroge og hjørner af dit hjem, herunder madrasser, tæpper, bøger, magasiner, væg sconces, væg plakater og elektrisk switch plader.

Drab væggelus

Ren dit hjem grundigt. Snavsede og fugtige steder er gode steder for fejl til skjule. Vask dit sengetøj i meget varmt vand, 120 grader Fahrenheit eller højere, og vakuum din madras, sokler, tæppe kanter, skifte pladerne, gulvet revner og alle møbler.Angreb af bugs først på deres gemmesteder. Drys anti-bug støv, som Drione støv, flydende insekticider eller insekt vækst Regulator (IGR) i alle revner og sprækker, væggen hulrum og sokler. Sørg for at bruge handsker og ansigtsmasker, når du bruger disse produkter.Brug derefter en lette anvendelsen af en resterende aerosol på folder og sømmene på madrassen, hovedgærde, footboard, boks foråret og ramme. Husk at vende madrassen og behandle på undersiden.Behandle møblerne ved at anvende flydende residualer eller spray aerosoler i hver knæk og sprække af møbler elementer. Sørg for at drej møbler op og ned for at behandle den metal indramning.

Opfølgning pleje

Efter grundigt rengøring og desinficering af dit hjem, må ikke være selvtilfredse. Sørg for at undersøge hele hjem igen efter to uger for ethvert spor af væggelus. Hvis du ikke oplever store problemer, skal du bruge en kontakt spray med pyrethriner i det til fornyet behandling af de vigtigste områder.Hvis du stadig tror, du ikke har været i stand til at rette op på problemet, er det tid til at ringe til professionel hjælp. De bliver helt desinficere dit hjem og gøre det bug gratis. Det er en god idé at tjekke dit hjem med jævne mellemrum, selv efter at professionel hjælp er brugt, som forebyggelse er bedre end helbredelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com