Medicinske anvendelser af grøn te

11/29/2010 by admin

Medicinske anvendelser af grøn te

Te har været nød til over 500.000 år, og er stadig en meget populær drik i dag. I østlige kultur, har te spillet en væsentlig rolle i at bevare gode helbred. Forskning bekræfter nogle af disse påstande om medicinske egenskaber af grøn te. Grøn te er lavet af de tørrede, ugæret blade af Camellia sinensis anlæg. Primær sundhed fordele af grøn te er forbundet med sin høje koncentration af antioxidanter.

Forebyggelse af kræft

Grøn te indeholder en høj koncentration af flavonoider kaldet catechiner. I laboratorieundersøgelser viste disse forbindelser en større evne til at stoppe celleskader forårsaget af skadelig oxygen molekyler kaldet frie radikaler. I en proces ikke fuldt forstået af forskere, grøn te adskiller raske celler og kræftcelle, og opløses sidstnævnte. Flere undersøgelser har støttet disse første resultater, herunder en 2004 undersøgelse offentliggjort i bogen "Forbrugsstederne farmakologi og Therapeutics". Forskerne fandt, at grøn te viste en beskyttende effekt mod mave faktorer. Der forskes.

Hjertesygdom forebyggelse

Undersøgelser har antydet, at grøn te kan have andre medicinske anvendelser, der er relateret til hjertet sygdomsforebyggelse. Grøn te forhindrer åreforkalkning eller åreforkalkning, ved at sænke niveauet af dårlige kolesterol og triglycerider i blodet. En 2007 undersøgelse offentliggjort i Journal af ernæringsmæssige biokemi fandt, at grøn te forbrug hæmmede absorption af lipider eller fedtstoffer i tarmene, som kroppen bruger til at gøre kolesterol. Men den amerikanske Federal Drug Administration ikke godkendt disse påstande af te producenter.

Vægttab

En af de mere kontroversielle medicinske anvendelser af grøn te har været som et vægttab middel. Teorien er, at grøn te hjælper med vægttab ved at øge kroppens stofskifte og hjælper det forbrænde fedt. En 2007 undersøgelse offentliggjort i Journal of Clinical Nutrition kom til en lignende konklusion. Forskerne fandt, at vægttab fremskyndet med forbrug af grøn te og koffein, tilføjer tiltro til disse krav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com