Hvorfor er vand vigtigt under træningen?

03/14/2011 by admin

Din krop er sammensat af omkring 70 procent vand, og det er vigtigt, selv når du hviler, at du drikker masser af væske. Når du udøver og at miste vand gennem sveden fordobler dit behov for den.

Funktion

Vand fungerer som opløsningsmiddel hvorigennem vitaminer og andre stoffer, der er udført fra den ene del af kroppen til en anden, og det er også ansvarlig for filtrering affald.

Typer

Udover vand fra hanen, renset vand og omvendt osmosevand der er en bred vifte af sports drikkevarer designet for atleter.

Tidsramme

Du bør drikke 1 til 2 kopper vand 30 minutter før træning og drikke vand som ønsket, mens du træner. Nøjagtige retningslinjer variere afhængigt af typen af motion, vejret og dit konditionsniveau.

Advarsel

Ifølge Dr. Gabe Mirkin, bør du aldrig forbruge mere end fem 8 oz. kopper vand i timen under træning på grund af risiko for hyponatriæmi, som opstår, når natrium niveauer i blodet blive faretruende lavt. Genopbygge natrium med elektrolyt drinks eller salt pakker, hvis du har trænet i mere end en time.

Overvejelser

Du bør overvåge dit indtag af vand i tre dage før anstrengende motion--at tjekke din hydrering, se på farven på din urin. Du skal drikke mere vand, hvis det er mørkt eller overskyet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com