Strækmærke reduktion

03/19/2011 by admin

Så du har strækmærker og du ønsker at slippe af med dem. Bandlyse dem, men kan ikke være så let som at få dem. Strækmærker vises normalt, når du får eller mister en masse vægt hurtigt, hvilket er grunden til mange kvinder er plaget af strækmærker under graviditeten. Men fortvivl ikke; der er teknikker og procedurer til rådighed, der vil gøre din strækmærker mindre mærkbar.

Micro-Dermabrasion

Overveje gennemgår mikro-dermabrasio. Når denne teknik bruges, er krystaller blæst på huden. Disse krystaller slib og polske hudens overflade. Efterfølgende bruges en vakuum apparatet til at fjerne krystallerne og hudceller. Det øverste lag af huden er fjernet i processen. Resultatet vil være hud, der er mere elastisk og nye hud vækst vil forekomme, ifølge Mayo Clinic. Micro-dermabrasion er effektiv på gamle strækmærker.

Excimer Laser

En excimer laser er en anden mulighed for behandling af strækmærker. Denne procedure pigmenter igen i huden ved at stimulere pigment (melanin) i din hud, hvilket resulterer i strækmærker, der bliver næsten samme farve som resten af din hud, hvilket gør dem mindre indlysende. Grunden til strækmærker er røde, når de først dukker op er fordi blodkar bliver indlysende, når dermis pauser og tårer Når huden har været strakt.

Fraktioneret Photothermolysis

En anden teknik, der anvendes til behandling af strækmærker er fractional photothermolysis. Bølgelængder fra en laser bruges til at bede ny vækst af elastin og kollagen. Fraktioneret photothermolysis er sikkert for nonfacial hud, ifølge Health.uab.edu, og som omfatter bryst og hals, som er følsomme områder. Det er også sikkert til brug på etniske hud, der tendens til at ar og er på et højere risiko for hyperpigmentering. Fire behandlinger, fordelt to til fire ugers mellemrum, der kræves for de bedste resultater.

Pulserende Dye Laser

Pulserende dye laserterapi er en anden mulighed. Denne laser bygger om underliggende huden og stimulerer kollagen og elastin vækst. Denne fremgangsmåde fungerer bedst på nye strækmærker.

Kemisk peeling

Nogle mennesker vælger en kemisk peeling, der kan gøres ved en hudlæge. Det øverste lag af huden er pillet ud efter en tynd, kemiske maske har været anvendt til området stretch mark. According to Disabled-world.com and an article written by Serena Huynh, chemexfoliation (chemical peel or derma-peeling) actually causes blisters to form. Blærerne er derefter fjernes og huden nedenunder ser bedre ud. Kemikalier, der anvendes i denne procedure stimulerer regenerering af huden.

Endermologie

En anden tilgang til at slippe af strækmærker hedder endermologie. Efter Experiencefestival.com, er endermologie brugen af edb maskiner at massere kroppens væv. Valser og blide suge bruges på kroppen, som øger blodcirkulationen i de områder, hvor strækmærker er til stede. Hurtigere opheling når omsætning er steget. Denne teknik er blevet brugt til behandling af cellulite, men det er nu bruges til strækmærker samt.

Topiske cremer

Allaboutstretchmarks.com bemærker, at aktuelle salver og cremer kan bruges, hvis du ikke er villige til at gennemgå laser-behandling. Disse aktuelle behandlinger vil hjælpe med kollagen syntese og mindske arvæv. Hvis du massere området mens påføring af cremen, vil dette øge blodgennemstrømningen, der kan fremskynde processen med healing strækmærker. Produkter såsom Strivectin og Retin A anses for nyttige i mindske forekomsten af strækmærker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com