Hvordan til at Give op med at ryge

04/19/2011 by admin

Ingen mere hacking hoste. Ikke mere afskalning ud penge til "Big Tobacco" dag efter dag. Ingen mere åndenød og ikke mere social fremmedgørelse. Det er tid til at stoppe med at ryge, til gode.

1 2 3 4

Instruktioner

Overveje kemiske behandlinger

Kemiske behandlinger tendens til at være den mest effektive, fordi de gør mest muligt for at mindske fysisk afhængighed af nikotin. Naturlige behandlinger tendens til at lindre kun den psykologiske afhængighed, som er kraftfuld, men mindre invaliderende og smertefuld. Du bør altid diskutere kemiske behandlinger med din læge, før du bruger dem til at stoppe med at ryge, som de kan alle have bivirkninger på visse brugere. Læs på produkter, og hvis man appellerer til dig, og det er godkendt af din læge prøve det.

Zyban hedder marketing for antidepressive lægemiddel bupropion hydrochlorid. Disse er dybest set "glade piller" til formål at mindske eller eliminere nikotin abstinenser. Hvis du vil bruge Zyban, Begynd at tage pillerne en uge eller to før du stoppe med at ryge så de begynder at arbejde. Zyban er kun tilgængelig ved recept og det bør ikke bruges sammen med enhver anden antidepressiv medicin. Du skal sørge for at fortælle din læge om enhver anden medicin, du bruger, når du beder ham om at ordinere Zyban for dig.

Nikotinplastre er lille, selvklæbende lapper for din hud, så nikotin kan indtaste din blodbanen i et støt tempo hele dagen. Når du ryger eller bruger andre nikotin-udskiftning behandlingsformer, får du en "samling" af høj nikotin niveau i blodet, som derefter sænker indtil du føler behovet for at tage en anden dosis og top op din nikotin niveauer. Patch bare holder dig på et konstant niveau hele tiden, og får du vant til, uden at forvente at få lejlighedsvis høje niveauer. Patches kommer i forskellige styrker. Fremskridt fra den stærkeste til de svageste ledige, og til sidst ophøre med at bruge dem helt.

Fordelene ved nikotinplastre er, at de giver dig med en stabil forsyning af nikotin, så du ikke behøver at tænke over det. De arbejder i enhver situation (selvom du ikke kan bære dem i svømmehaller eller mens badning). Ulemperne ved nikotinplastre er, at de er relativt dyre. De kan også irritere huden hvor de er placeret eller forårsage du har underlige drømme og ikke sove meget godt hvis du bærer dem når du går i seng. Hvis du ikke bære dem når du går i seng, kan det være en smule ru om morgenen før du får et plaster og det begynder at arbejde. Selv om de giver en stærk afskrækkende at ryge, hvis du ryger, mens du iført en eller timer efter indtagelse af en off, du kunne lide en nikotin overdosis.

Nikotintyggegummi hjælper dig med at afslutte ved at give dig en kilde til nikotin bortset fra rygning. Det kommer i forskellige styrker (normalt 4 mg eller 2 mg nikotin pr stykke), og du vælger en baseret på hvor meget du ryger. Nikotintyggegummi, som enhver nikotin substitutionsbehandling, tillader dig at håndtere den fysiske komponent af afhængighed over en længere periode med mindre drastiske abstinenssymptomer. Så længe du ikke overstige det beløb, der er foreslået af retninger, tager du det, når du har brug for det, så du kan skære ned på din nikotin som hurtigt eller så langsomt som du ønsker. Det er også forholdsvis billigt og det giver nogle mundtlige tilfredsstillelse af egne til at erstatte cigaretterne. Men du kan ikke tygge det samtidig drikker sodavand eller alkoholiske drikkevarer. Det kan også gøre du føler dig syg, hvis man bage det for hurtigt og det tager lang tid at arbejde. Så hvis du venter for længe mellem stykker, du kan blive meget irritabel mens du venter på den brik du tygge at påvirke dig.

Nikotin inhalator og næsespray arbejder efter samme princip som tyggegummi, men er forskellige i design. Nikotin inhalator er formet som små cigaretter. Når du sutte på dem, frigiver de en tåge af nikotin ned i lungerne. Næsesprayen er ligesom den vare, du bruger til nasal overbelastning, kun når du pumpe det ind i næseboret det sprøjter nikotin i din næsehulen. Disse arbejder meget hurtigere end tyggegummi og kan bruges i enhver situation, og når de er nødvendige. Da inhalatoren er meget ligesom en cigaret, gør det en god erstatning. Sprays og inhalatorer kan have mange bivirkninger, men som afbrænding af nasal væv eller halsen, ondt i maven og kvalme. De er også dyrere end tyggegummi.

Næste: Conside naturlige teknikker

1 2 3 4


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com