Hvordan man kan hjælpe nogen Recover fra kirurgi

12/16/2010 by admin

Inddrive fra kirurgi på et hospital er meget lettere end hjemme. En medicinsk personale er tilgængeligt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Patienter der serveres morgenmad, frokost og middag. Toilet faciliteter er til rådighed inden for et par fødder fra en hospitalsseng. Vigtigst af alt, er der få distraktioner i et hospital værelse, der kræver en patient til at komme ud af hendes seng. Den bedste måde at hjælpe nogen recover fra kirurgi er at skabe en plan og forberede.

Instruktioner

Indsamle oplysninger til din genopretningsplan

• Lav en liste over spørgsmål at stille kirurgen der vil udføre kirurgi for dit familiemedlem eller ven. Du skal vide, hvor længe din elskede bør planlægge at opholde sig i hospitalet og hvor lang tid hun vil savn hen til genoprette derhjemme. Gøre dine spørgsmål, koncis, men detaljeret. Forestil dig at du er den, der er klar til at have kirurgi. Tænk på alt det, du ønsker at vide.

• Deltage i din ven eller familie medlem kirurgi høring. Den bedste måde at få oplysninger om inddrivelse involveret med en given kirurgi er at tale med kirurgen. Find ud af, når aftalen vil være og gøre planer om at gå. Bringe din liste af spørgsmål. Hvis du vil hjælpe en ven inddrive fra kirurgi, snarere end et familiemedlem, skal du muligvis vente udenfor rummet under din vens høring. Bagefter, men du kan tale med kirurgen.

• Spørg din ven til at give input til hendes egen genopretningsplan. Hun kan ikke ønsker at tale om sin operation. Dække grundlæggende, anyway, så forsigtigt som du kan. Bede om din vens livretter, (som du ikke vil give hende indtil hendes kosten restriktioner er ophævet). Spørg hvis der er visse familiemedlemmer eller venner, at hun ville gerne for dig at ringe. Hun måske ønsker dig til at arrangere for besøgende. Eller hun måske ønsker du at holde besøgende væk.

Oprette en genopretningsplan

• Liste over vigtige datoer i kalenderen. Læg mærke til hendes operationsdato, den dato, du skal køre hende hjem fra hospitalet og datoer, du har begået til opholder sig natten over eller tilbringe dagen på hendes hjem. Sørg for, at du annullerer alle tidligere planlagte aftaler efter behov.

• Udvikle en daglige tidsplan. Skriv det på en computer eller skrive det på et stykke papir. Begynder med datoen og klokkeslættet, din ven eller et familiemedlem får ud af kirurgi. Sætte alle mulige detaljerne i skrivning. Hvis du planlægger at medbringe din ven blomster om natten af kirurgi, Skriv det ned. Hvis du skal ringe til hendes familiemedlemmer eller venner, nedskrive deres navne og telefonnumre. Hvis du bliver nødt til at stoppe på apoteket på vej hjem fra hospitalet, nedskrive det så godt. Omfatte alle måltider, som din elskede vil har brug for hjælp med.

• Vis skema til din ven og bede om hendes input og rådgivning. Se hvis der er noget, som hun gerne vil tilføje; måske har du glemt noget vigtigt.

Forberede din genopretningsplan

• Lav en liste over alle de elementer, du har brug for. Omfatte alle dagligvarer for hver af måltiderne og nogen videoer, bøger, over the counter medicin og andre nødvendige elementer.

• Planlæg en dag at gå på indkøb for alt, hvad du behøver. Når din ven eller familie medlem er hjem og inddrive fra kirurgi, vil du ikke ønsker at gå i flere timer. Tage det fra nogen, der har hjulpet hendes mand tilbagesøge større operation: du har brug for mad i køleskabet, før du sætter nogen hjem.

• Gå på indkøb for alle de ting, som din elskede vil kræve under hendes genopretning fra kirurgi. Hvis du ikke bor med den person, du planlægger at bistå, træffe foranstaltninger til at aflevere alle elementerne i sit hjem, før operationen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com