Urter til forebyggelse af astma

12/20/2013 by admin

Astma sker, når et irritationsmoment for nogle type forårsager spasmer i bronkier, de passager, der bærer luft ned i lungerne. Om irriterende er stress relateret, en svær forkølelse, røg eller allergier, nettoresultatet er at luftvejene snøre, tvinger dig til at kæmpe og gisper efter luft. Urter kan være nyttige i behandling af astma som en del af en livsstil plan, men bør ikke ses som en kur mod astma. Konsultere en læge før du bruger nogen urtemedicin for forebyggelse af astma.

Tinkturer

Tinkturer er koncentreret flydende former for naturlægemidler. Du kan hjælpe med at forhindre bronchiale spasmer med en tinktur fremstillet af tørret knopper af grindelia anlæg. Grindelia er en god antispasmodic, derfor det hjælper til at slappe af glatte muskler som dem der findes i luftvejene i lungerne. Sammen med afslappende muskler, fungerer det som en bronkodilatator, åbne bronkierne, der allerede er trange. Kig efter grindelia tinktur i helsekostforretninger. For at hjælpe med at forhindre astmasymptomer, tage 20-30 dråber af tinktur to til tre gange om dagen.

Immunsystemet svar

Immunsystemet hos astmatikere har en tendens til at over reagerer på stimuli. Denne overreaktion fører til betændelse i luftvejene, forvolder konstriktion og overbelastning. Urter som boswellia fungerer som anti-inflammatoriske og kan lindre kroniske symptomer på astma. Boswellia beroliger og lindrer, holde tykkelse og trængsel i at opbygge i lungerne og luftvejene. Tilgængelig i kapsel form på de fleste sundhed fødevareleverandører, tage to eller tre 150 mg kapsler to gange om dagen.

Ginkgo er en nyttig urt til behandling af betændelse i luftvejene. Det afslapper den glatte muskulatur i lungerne og reducerer inflammation. Tage en 40 mg kapsel to eller tre gange om dagen, og se, hvis du føler forbedring.

Te

Urtete er brugt til at behandle mange forskellige typer af lidelser og astma er ingen undtagelse. Den samme slags grøn te du forbruge med din favorit sushi eller andre japansk mad kan hjælpe berolige det overskydende slim, der ofte følger med astma. Drik grøn te så ofte som du ønsker, og øge brug, når du oplever særlig slem symptomer på astma. Du kan finde mange forskellige sorter af grøn te på helsekost og købmandsforretninger.

Hvis din astmasymptomer bliver værre med tiden, konsultere din læge for andre behandlingsmuligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com