Tidlige stadier af MRSA

01/01/2011 by admin

MRSA, eller methicillin-resistente Staph aureus, er en antibiotika-resistente staph infektion. Modtager behandling i de tidlige stadier kan gøre kæmper lettere sygdom.

Hvad er MRSA

Ifølge Center for Disease Control er MRSA en potentielt farlig staph infektion, der fører til hud eller andre lidelser. Det kan også føre til MRSA lungebetændelse eller ind i blodbanen, som kan være fatal.

Tidlige MRSA symptomer

Ifølge Center for Disease Control omfatter tidlige symptomer af MRSA læsioner eller knopper på huden, der ligner en edderkop bid. Området kan være hævede, røde i farven, smertefulde eller varm at røre ved, eller fyldt med pus.

Hvordan MRSA er indgået

MRSA er indgået via direkte kontakt med en person, der har infektionen, eller ved at dele personlige genstande med en inficeret person. Det er almindeligt forekommende i hospitaler, og for nylig blev opdaget i offentlige strandområder på kysten i Californien.

Forebyggelse af MRSA

For at forhindre kontraherende MRSA, CDC anbefaler at holde eventuelle sår, du kan have bandager---staph infektioner er generelt overføres gennem områder på kroppen, der har snit eller skrammer. Du kan øve god hygiejne, som indeholder hyppig håndvask.

Behandlinger for MRSA

Selv om MRSA er modstandsdygtige over for mange typer af antibiotika, har den antibiotiske vancomycin viste sig for at være effektiv i mange MRSA tilfælde, ifølge Mayo Clinic. I mindre alvorlige tilfælde forsøge læger kan først at fjerne infektionen ved afdrypning af pus fra ondt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com