Vytorin farer

02/12/2014 by admin

Vytorin er en kombination medicin indeholdende både simvastatin (Zocor) og ezetimibe (Zetia). Det er ordineret til lavere høj kolesterol. Zocor, blokerer ligesom andre statin narkotika, et enzym i leveren nødvendig for at producere kolesterol. Zetia falder intestinale absorption af kolesterol. Farlige bivirkninger er sjældne.

Myopathy

Sjældent, har Vytorin været forbundet med myopathy, et alvorligt, men normalt reversible muskler betingelse. Symptomer omfatter muskelsmerter og svaghed, samt træthed.

Rhabdomyolyse

Endnu mere sjældent kan Vytorin brug føre til en meget alvorlig lidelse kaldet rhabdomyolyse. Opdeling af skeletmuskulatur frigiver muskel fiber proteiner ind i blodbanen, der kan blokere nyrerne.

Graviditet og amning

Gravide og ammende kvinder bør ikke tage reduktion af kolesterol medicin, fordi både et foster og en baby kræver kolesterol for vækst.

Lægemiddelinteraktioner

Vytorin interagerer med mange andre stoffer. Disse omfatter antikoagulantia, antibiotika, anti-svampe medicin, hypertension medicin og immunsupprimerende narkotika.

Leveren overvejelser

Statiner er knyttet til forhøjede leverenzymer, så patienter med leversygdom ikke bør bruge Vytorin. Nogen, der drikker store mængder alkohol kan også ikke være stand til at bruge denne medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com