Hvordan at vide, hvis menstruationer har stoppet

12/23/2010 by admin

Menstruation, som starter mellem 11 og 15 år, er kendetegnet ved frigivelsen af blod og væv fra slimhinden i livmoderen. Hunnen har en månedlig periode indtil overgangsalderen, der sker mellem 45 og 55 år. Når du indtaster overgangsalderen kroppen stopper ægløsning--hvilket betyder ingen flere perioder. Hvis du har gået seks eller flere måneder uden en periode og med ringe eller ingen spotting, og hvis du allerede har haft eller har følgende symptomer, er det sandsynligt, at din menstruationscyklus er en saga blot.

Instruktioner

Hvad at se i

• Vær opmærksom på din fysiologi. Det kan være normalt at bryde ind i en mild sved når du trinvist fra dit airconditionerede hus en scorching hot udendørs, eller når du gør streng fysisk aktivitet. Men hvis du pludselig befinder dig sved uden grund, tilfældigt eller upassende tidspunkter, dette er et tegn på, at overgangsalderen, og i slutningen af din menstruationscyklus, er på vej. Dette symptom hedder hedeture. Nattesved er endnu et tegn på overgangsalderen eller perimenopause, de midlertidige år forud for overgangsalderen.

• Overvåge din kost. Er du trang mere mad nu? Vinder du pounds, men dit aktivitetsniveau er det samme? Disse er tegn på at kroppen er på vej ind i næste fase af livet, sans menstruationscyklus.

• Anerkende relevante ubehag. Urinvejsinfektioner-, inkontinens, og en usædvanlig bump eller pres i skeden område er alle tegn på, at overgangsalderen er ankommet.

• Se dit humør. Et minut du indhold og giggly, næste er du flyver off at håndtere fordi du glemte at sætte dit skrald for skidt dag. Humørsvingninger er notorisk vejledende af "change of life."

Tips & advarsler

  • Hvis din menstruation stopper før du er 40, du kunne starte perimenopause tidligt, eller der kan være en underliggende medicinsk problem. Sørg for at se din læge for at få tjekket ud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com