Bivirkninger af Carbimazole

03/28/2012 by admin

Carbimazole, et stof, der betragtes som en "Pro narkotika" fordi det konverterer til methimazol efter ind i kroppen, anvendes til behandling af personer med en overaktiv skjoldbruskkirtel. Brugere af dette stof har en rapporteret en række milde til svære bivirkninger.

Identifikation

Carbimazole er et receptpligtigt lægemiddel, der er ofte sælges under navnet Tapazole. Det anses en antithyroid agent, fordi det blokerer produktionen af skjoldbruskkirtelhormon at reducere dens output til mere normale niveauer. Drugs.com rapporterer, at det "... anvendes til behandling af hyperthyreoidisme (overaktiv skjoldbruskkirtel). Det er også brugt før thyroideaoperation eller radioaktivt jod behandling." Andre anvendelser af Carbimazole kan bestemmes af din læge.

Almindelige bivirkninger

Almindelige bivirkninger, som er indberettet af brugere af Carbimazole omfatter svimmelhed, døsighed, hovedpine, smerter i leddene, kvalme, opkastning, urolig mave, muskelsmerter, smag ændringer og følelsesløshed. Selv mindre alvorlige end andre bivirkninger, kontakt din læge, hvis nogen af disse bivirkninger bliver mere generende eller regelmæssigt forekommer.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, i sjældne tilfælde, de følgende alvorlige bivirkninger kan forekomme som følge af brug af Carbimazole: gulfarvning af hud eller øjne, feber, kuldegysninger, vedvarende halsbetændelse, rystelser, mavesmerter, svær hovedpine, let blå mærker eller blødning, hårtab og vision ændringer. Konsultere en komplet liste over bivirkninger før du bruger Carbimazole. Hvis nogen af de ovenstående bivirkninger opstår, søge øjeblikkelig lægehjælp.

Overdosis

I tilfælde af overdosis, søge øjeblikkelig lægehjælp. Symptomer på overdosering kan omfatte brystsmerter, ledsmerter, kvalme, hovedpine, hævelse og opkastning. Strengt til din særlige recept for at undgå forekomsten af overdosis. Aldrig tage en dobbelt dosis af Carbimazole til at kompensere for en glemte dosis.

Sikkerhedsinformationer

Brug af alkohol kan forårsage bivirkninger af døsighed og svimmelhed til at blive mere alvorlige. Brug af Carbimazole kan forårsage skade på et ufødt Foster. Kontakt din læge, hvis du er gravid eller planlægning på graviditet. Konsultere en komplet liste over mulige lægemiddelinteraktioner før du regelmæssigt bruger Carbimazole.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com