Hvordan til at tabe uden regning

03/08/2012 by admin

Hvordan til at tabe uden regning

Mange mennesker ønsker at tabe sig, men i stedet for at forlægge pounds de forlægge deres momentum når arbejder bliver for meget af en besvær, alt for tidskrævende eller bare plain for hårdt. Mens det ikke er en god langsigtet plan at tabe sig uden at udøve og bevare et sundt hjerte-kar- og fitness regime, er der tidspunkter i dit liv, når du kan simpelthen være for træt, for stresset eller for travlt til at træne. Til tider lide, at du ikke behøver at ofre din figur, men du bliver nødt til at fokusere meget intenst på de ting du spiser samt når du spiser dem.

Instruktioner

Hvordan til at tabe uden regning

• Tage en daglig multivitamin. Arbejde med din læge for at sikre at du får alle de vitaminer og mineraler, du har brug for. Fordi du bliver nødt til at klippe dit kalorieindtag dramatisk for fortsat at kunne tabe sig uden en regelmæssig træning, skal du sikre, at du stadig får alle de vigtige næringsstoffer.

• Erstat morgenmad med en nærende protein eller måltid udskiftning ryste. Dette vil hjælpe, Sørg for at du får nok energigivende kalorier at starte dagen uden at tilføje i overdreven kulhydrater, der er i de fleste morgenmadsprodukter, toast og andre klassiske morgen måltider.

• Spis kulhydrater før 1 PM. Kulhydrater giver dig energi, men de er også en de letteste ting for din krop til at bliver til fedt. At undgå kulhydrater, efter frokost giver din krop tid til at brænde op de kulhydrater, som du spiste tidligt på dagen.

• Undgå sukker fuldstændigt. Hvis du skal forsøde noget, skal du bruge en sucralose-baserede sødemiddel i stedet for den ægte vare. Når du ikke træner, din krop automatisk gemmer glukose og forvandler det til fedt i stedet for at bruge det til energi.

• Halveret din portioner. Hvis du vil give afkald på øvelse, skal du give afkald på næsten halvdelen af de kalorier, du er vant til at spise. Forsøge at fjerne kalorier fra brød, sukker og søde drikke som te og Cola samtidig med høj-protein fødevarer som kylling, magert rødt kød og friske frugter og grøntsager.

Tips & advarsler

  • Selv hvis du ikke har tid til at udøve, kan du stadig give dit stofskifte et løft ved at tage en rask gåtur eller spise krydret mad.
  • Arbejde med din læge og en diætist for at sikre, at du ikke bliver underernærede når du klippe dit kalorieindtag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com