Hvordan at finde naturlige Bed befugtning løsninger

06/11/2011 by admin

Hvordan at finde naturlige Bed befugtning løsninger

Hvis farmaceutiske løsninger til sengevædning ikke er egnet til din situation kan så du være undrende hvordan man finde naturlige seng befugtning løsninger. Sengevædning er et potentielt pinlige problem, der kan forårsage lavt selvværd hos børn og voksne. Det gør sleepovers svært for børn og teenagere og kan blive et kronisk problem med nogle voksne. Tilgange til sengevædning kan variere fra adfærdsmæssige løsninger til udskiftning hormoner eller antibiotika behandlingsformer til hjem retsmidler og bark og rødder som sengevædning løsning at vælge kan være et dilemma her er nogle tips og skridt til at følge for at indsnævre mulighederne for at bevist naturlige sengevædning løsninger med høj succesrate.

Instruktioner

• De første skridt i at finde naturlige sengevædning løsninger er at overveje en alder af personen med sengevædning problem. Det er en kendsgerning, at mange forældre forventer et barn til at forblive tørre meget tidligere end barnets læge kunne forudsige som den rigtige alder. De kunne forvente barn at begynde at have tørre nætter på samme alder som søskende. Hvert barn har en anden udviklingsmæssige og ét barn kan udvikle blærekontrol senere end et andet barn vil. Drenge generelt er et år senere end piger er i at opretholde blærekontrol selv hele natten. Den mest naturlige af alle sengevædning løsninger er at give barnet nok tid, medmindre du har mistanke om en medicinsk emne som en blæreinfektion eller diabetes eller en samlet udviklingsmæssige forsinkelse. Du bør konsultere en læge straks i disse tilfælde. At give den tilstrækkelig tid er en meget naturlig og meget effektiv naturlige sengevædning løsning.

• Det andet trin er de mest vanskelige at følge. Uanset alder af personen, vil en naturlig sengevædning løsning kræve tålmodighed. Der er flere faktorer der spiller ind med sengevædning hos børn og voksne. Den første faktor er, at sengevædning er i næsten alle tilfælde ikke noget de har frivillig kontrol over, men de ofte føler sig skamfuld og lider af lavt selvværd. Ved gennemførelsen af nogen af de tilgængelige naturlige sengevædning løsninger, er en rigelig forsyning af tålmodighed og forståelse meget vigtige.

• Naturlige sengevædning løsninger med en høj succesrate, og der har været klinisk bevist er svære at finde. En af disse er sengevædning alarm. Dette er en naturlig løsning, idet ingen medicin eller narkotika er involveret, er det blot en alarm, der registrerer fugtighed og hjælper til at træne den person, der lider af sengevædning for at genkende tegn på en fuld blære selv i en tung søvn. Dette er en af de mest testede naturlige sengevædning løsninger, og har haft en imponerende succesrate i kliniske forsøg. En ting, der bør forstås er barn eller voksen skal være klar til dette skridt, da det kræver deres samarbejde skal lykkes.

• En anden af de naturlige sengevædning løsninger valg er tørhed uddannelse. Tørhed uddannelse er stadig en meget populær naturlig metode trods mangel på klare kliniske undersøgelser til støtte for det. Dette indebærer normalt begrænse væskeindtag før sengetid, og vågner barnet flere gange en aften. Der er ingen garanti for, at barnet vil vågne til et tørt bed og rapporter variere som effektiviteten af valg af naturlige sengevædning løsninger.

• Endelig er der en metode kaldet Star diagram, der er en anden af mange naturlige sengevædning løsninger. Dette indebærer, at give et barn en gold star og en behandling efter et tilstrækkeligt antal stjerner i belønning for tørre nætter. Teorien er, at barnet vil arbejde hårdere på at have tørre nætter, hvis lovede en belønning. Der er ingen kliniske forsøg for at bevise sin effektivitet som en naturlig sengevædning løsning. Det er dog en mulighed og er undertiden bruges i forbindelse med alarmer eller andre naturlige sengevædning løsninger.

Tips & advarsler

  • Negativ forstærkning eller straf bruges af nogle forældre som reaktion på sengevædning. Dette er en ikke en effektiv naturlig sengevædning løsning og kan gøre problemet værre i nogle tilfælde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com