Om FDA-godkendt Acne behandlinger

06/24/2011 by admin

Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har godkendt flere typer af acne medicin og behandlinger. De er bevist effektiv samt sikkert for teenagere og voksne. Der er cremer, antibiotika, lasere og lys systemer at vælge fra. Behandlingerne er forskellige i de teknikker, de bruger til at fjerne acne eller ar. Du bør drøfte dine muligheder med en hudlæge før der træffes beslutning om en bestemt metode.

Betydning

FDA godkender medicin for over-the-counter og recept brug. Dette sikrer, at den behandling, du bruger er sikkert for din hud tilstand. Der er flere FDA-godkendt acne behandlinger på markedet. De er sikre og pålidelige. Dette er ikke til at sige, at natten over din hud bliver fuldstændig bums gratis. Men med konstant brug, kan du se en forbedring over tid.

Funktion

Ved hjælp af visse medicin kan forårsage ar og pletter. Når du er lettet af acne, kan ar blive efterladt. Der er metoder, der er godkendt af FDA, kan kontrollere mængden af ardannelse eller pletter efterladt efter acne behandling. Den medicin, som du kan bruge til dette problem er enten en creme eller antibiotika. Du gnider cremen over dine bumser hver aften, i tid acne vil forsvinde. Dette er det samme koncept som at tage antibiotika. Du tager en pille en gang eller to gange om dagen, og betændelse vil sprede. Lys sensorer og laser fjernelse bliver også mere og mere populære i kampen mod acne. Med Laserbehandling bruge du 15 minutter på kontoret. En hudlæge bruger en lille laser over din acne pletter. Dette vil lindre huden af ardannelse, andre medicin kan bringe ud. Lys teknikker er en type af lys, der afgiver et blåligt skær. Dette dræber bakterier i dine porer, der forårsager acne.

Typer

Clearogen er en acne medicin, der er godkendt af FDA. Formlen er en base af naturlige ingredienser. Dette er et produkt formuleret af Dr. Alex Khadavi en hudlæge, der er bord certificeret. Anvender Clearogen behandling til huden opretter en olie produkt, der tillader huden at minimere de naturlige olier. Dette er en over-the-counter medicin.

Aesthera PPx er en lys system. Det er FDA-godkendt til at forebygge acne, reducerer inflammation og fjerne grimme acne. Mild til svær acne kan være behandlelige med denne nyfundne system. Aesthera PPx lys teknik rydder dine porer fra bakterier. For at modtage denne behandling, skal du ringe til deres nummer på (608) ANU-hud eller gå til selskabets hjemmeside.

CoolTouch Laser er godkendt af FDA til at fjerne acne, clearing porer samt fjerne acne ar. Denne laser producerer collagen i huden til at fjerne eller lette ar forårsaget af acne. Behandlingen er ikke-slibende og garanteret til at fjerne acne eller ar fra pletter.

FDA godkendt også ClearLight Acne PhotoClearing System. Denne laser system har et design til at lindre betændelse i huden, der forårsager acne. Teknikken tillader laseren at trænge ind i huden for at lindre de mest almindelige bakterier, der forårsager denne betingelse.

Funktioner

De væsentligste årsager til acne er bakterier, overdrevent producerer olier i hud og rødme eller hævede kirtler. FDA-godkendt acne behandlinger hjælpe med at eliminere eller mindske chancen for ar. Bakterier og betændelse, der er forbundet med acne kan stærkt reduceret eller fjernet helt. Med FDA-godkendte behandlinger er du sikker på at modtage sikker og effektiv måde at fjerne de grimme pletter. Hvert produkt, der er godkendt af regeringen har på ansatte læger og laboranter, der arbejder på disse produkter til at producere mere effektiv behandling.

Ekspert indsigt

Dr. David Goldberg, en certificeret hudlæge fra huden Laser og kirurgi specialister afsluttet en undersøgelse af effektiviteten af CoolTouch Laser system. Han insisterer på, at denne laser teknik har bevist, at det er muligt at fjerne ar og lindre acne med en 15-minutters behandling. Dr. Goldberg også stater at patienten ikke kræver restitutionstid eller et hospital bo.

Ifølge Dr. Macrene Alexiades-Armenakas, er ClearLight Acne PhotoClearing System en sikker metode til teenagere og voksne til at fjerne deres acne. Patienterne kommer ind til en behandling og derefter er i stand til at forlade uden at skulle udføre alle opgaver i hjemmet. Det er FDA-godkendt som den første ikke-medicin enhed til at lindre mild til moderat acne, i 2002.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com