Hvad er faren ved at tage Lexapro & alkohol sammen?

08/13/2012 by admin

Hvad er faren ved at tage Lexapro & alkohol sammen?

Lexapro er en antidepressiv medicin, der korrigerer kemiske ubalancer i din hjerne til at reducere depression eller angst. Alkohol er en central nervesystem depressivt der bremser hjerneaktivitet. Disse to stoffer kan interagere for at medføre betydelige negative virkninger.

Effekter

Lexapro styrker nogle af de negative effekter af alkohol. Hvis du kombinerer disse stoffer, kan du have forringet tænkning og motoriske færdigheder, såvel som langsommere end normale reflekser.

Overvejelser

Ifølge fabrikanten, kan Lexapro øge den depression, at nogle mennesker oplever når de drikker alkohol. Når føjet til de underliggende depression, der udløste behovet for Lexapro, kan denne forbedrede depression være alvorlige.

Ekspert indsigt

Ifølge producenter af Lexapro er det bedst at undgå alkohol mens du tager denne antidepressive. Hvis du drikker, begrænse dig selv til en lys til moderat niveau. Det betyder en drink om dagen for kvinder og to for mænd.

Tidsramme

Hvis du drikker under hensyntagen Lexapro, tid din medicin dosis for en time, når du ikke drikker alkohol til at sænke din risiko for farlige interaktioner.

Advarsel

Hvis du både alkohol og Lexapro, mindske faren for dig selv eller andre ved at undgå aktiviteter, der kræver koncentration og hurtige reaktioner. Dette kan omfatte arbejdsaktiviteter, kørsel et motorkøretøj eller endda fritidsaktiviteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com