Naturlige fødevarer & retsmidler for irritabel tyktarm

07/15/2012 by admin

Naturlige fødevarer & retsmidler for irritabel tyktarm

Irritabel tarm syndrom (IBS) symptomer omfatter svært ved at fordøje mad efter spise, kramper, diarré og kvalme. Selv om receptpligtig medicin og antacida bidrage til at lindre symptomer, er der flere naturlige retsmidler, der også arbejde.

Trigger fødevarer

Anerkende, hvad din "udløser fødevarer" er, så du kan for at undgå dem. Trigger fødevarer er dem, der er mest tilbøjelige til at forårsage dine IBS symptomer til at blusse. De omfatter stegt eller fedtet fødevarer, grøntsager, der er tilbøjelige til at forårsage gas som broccoli, alkohol, koffein og mejeriprodukter. Overvåge de fødevarer, du spiser og Bemærk disse fødevarer, at bringer om IBS symptomer i løbet af en uge. Undgå disse fødevarer i fremtiden.

Fiber

Opløselige fibre kan forbedre dit fordøjelsessystem helbred og stoppe nogle af dine IBS symptomer. Fiber fremmer god fordøjelse, hvilket betyder at dit fordøjelsessystem bevæger fødevarer gennem din tarm mere effektivt. Selvom du kan tage et supplement, kan du i stedet øge dit fiberindtag langsomt gennem at vælge en vifte af fødevarer, der er højt fiberindhold. Din daglige fiberindtag bør være mellem 25 og 38 g, og du kan opnå dette ved at spise en række frugter som tranebær og figner og hele kornprodukter som fuldkorns pasta, kartofler og klid.

Afspændingsteknikker

Du kan opleve, at din IBS bliver værre i stressede situationer, forårsager dine symptomer til at blusse. Du kan bekæmpe stress i en række forskellige måder, men være opmærksom på dit stress-niveau som det falder sammen til din IBS. Undgå pressede situationer, og især undgå at spise udløser fødevarer, mens du er stresset. Du kan reducere stress ved at udøve, meditere eller bruge afspændingsteknikker. Du kan også ønsker at se din læge om din stress og drøfte, hvordan man bremse det så at du reducerer din IBS symptomer. Terapi og hypnoterapi er kendt for at reducere stress.

Urter

Nogle urter også bidrage til at afhjælpe IBS symptomer. Mint, når tygges eller taget i te form efter måltider er vist sig at fremme god digestive sundhed og sooth forstyrret maver. Ingefær kan er også kendt for at rolig forstyrret maver, og tages som ginger ale eller spises som krystalliseret ingefær. Drikke kamillete før sengetid kan reducere IBS symptomer, der blusser op om natten og ved hjælp af oregano i din madlavning kan også hjælpe med oppustethed og gas.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com