Hvordan man kan håndtere patienter med hjerne traumer

07/27/2012 by admin

Ifølge det nationale Institut for neurologiske lidelser og slagtilfælde, en traumatisk hjerneskade eller TBI, opstår, når en pludselig traume forårsager skader på hjernen. For at håndtere TBI, er det nødvendigt at forstå hvad hjernen traumer er, symptomer en patient vil vise, og hvordan man kan hjælpe patienten cope med hans forringet tilstand.

Instruktioner

Coping med patienter, der har traumatiske hjerneskader

• Første, en læge, der er kvalificeret i håndtering af hjerneskader bliver nødt til at gøre en vurdering. Læge og medicinske team vil give behandling for at sikre patientens hjerneskade ikke forværres. Tid er af afgørende betydning: jo før patienten er behandlet efter sin skade, jo bedre bliver hendes prognose. Cirka halvdelen af dem med alvorlige hovedskader vil brug for kirurgi.

• Efter den indledende vurdering og behandling, patienten har brug vil blive evalueret for at afgøre, hvilke former for rehabilitering er påkrævet. Afhængigt af sværhedsgraden af skaden, kan patienten har brug for Fysioterapi, ergoterapi, tale/sprog terapi, psykologi/psykiatri og social støtte. Almindelige lægebesøg vil være nødvendigt at undersøge patienten for infektioner, som er almindelige efter TBI, og regulere medicin, herunder medicin, der forebygger anfald.

• Patienten skal muligvis Fysioterapi til at genvinde tabte motorik. Han muligvis også taleterapi, hvis sprog er blevet påvirket. Af flere grunde, vil de fleste patienter med TBI oplever udfordringer med sociale kompetencer. Ikke kun fordi deres evne til at kommunikere er blevet kompromitteret, men deres kognition og adfærd færdigheder er også nedsat. De kan opleve svært ved at huske, argumentation og tænke klart; de kan også have problemer med handler ud aggressivt eller depression.

• Mennesker, der har oplevet TBI ofte står over for en lang, vanskelig opsving. Deres plejepersonale og familiemedlemmer er en integreret del af dette opsving, og de står over for mange udfordringer. Det er også nødvendigt for pårørende til at passe godt på sig selv, så de ikke tillade deres energier til at være udtømt. Familiemedlemmer finde ofte en TBI støttegruppe er en god ressource for at hjælpe dem med at klare de udfordringer, de står over for.

Tips & advarsler

  • Være fortaler for patienten med TBI. Vær ikke bange for at forvente, at folk giver revalidering er fuldt accreditted, højt kvalificerede, og imødekommende.
  • Depression og angst er virkelige problemer for TBI patienten og hans familie. Nå ud til hjælp, når du har brug for det: support er tilgængelig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com