Hvordan man kan helbrede efter en Body Lift

08/17/2012 by admin

Hvordan man kan helbrede efter en Body Lift

Body lift er en procedure, der anvendes til at fjerne overskydende løs hud, der ofte udvikler sig efter vægttab. Personer, der er i stand til at opretholde en sund vægt for seks til 12 måneder er de bedste kandidater. Oftest er er målet med en body lift at fjerne overskydende hud omkring maven, balder, lår og hofter. Lejlighedsvis, kan en person kræve en full body lift, der også fjerner hud fra overkroppen. Hvis du overvejer en body lift, er det vigtigt at fuldt ud at forstå, hvad der er involveret i opsving oparbejde.

Instruktioner

Inddrive fra Body Lift kirurgi

• Lige før din operation, skabe et miljø i dit hjem, som vil hjælpe dig under helingsprocessen. Gå dagligvarer for at sikre, at du har sunde fødevarer i hjemmet. Få komfortable siddepladser. Arrangere for nogen til at hjælpe dig ud i to uger efter din operation. Også være sikker på at du har løs, behageligt tøj til at bære.

• Forvente at være på hospitalet i en til fire dage efter operationen. I denne periode vil du blive bedt om at sidde op og gå. Det er vigtigt, at du sidder op og gå så hurtigt som muligt efter operation, for at undgå komplikationer som blodpropper. På hospitalet, vil du også blive vist hvordan man korrekt pleje din indsnit og afløb.

Umiddelbart efter din operation, vil du blive lagt på smertestillende medicin. Oftest, er det et lægemiddel som morfin, administreres via en IV.

• Gøre smertebehandling en af deres første prioriteter, når du ankommer i hjemmet. Når du er udskrevet fra hospitalet, får du flere smertestillende medicin. Derudover vil du have afløb i din mave og eventuelt i andre dele af kroppen, afhængig af hvilken type af body lift du har haft. Tage smertestillende medicin, som foreskrevet i de første par dage. Du er tilbøjelige til at opleve smerte og hævelse i nærheden af indsnit, samt drænhuller. Smertestillende medicin vil hjælpe dig med dette. Din kirurg kan have andre forslag til at hjælpe med at kontrollere smerter og hævelse som godt.

• Ved, at de første to uger efter operation tendens til at være den sværeste tid under genoprettelsen. Forvent at hvile i løbet af denne tid. Det er almindeligt at opleve vanskeligheder stående eller hugsiddende. Gradvist øge din vifte af bevægelse. Gå til korte perioder anbefales at hjælpe kroppens blodgennemstrømning. Efter de første to uger, vil lægen undersøge dig at afgøre, hvornår afløb og suturer bør fjernes. Du kan have flere aftaler med lægen en til fire uger efter operationen.

• Følg en sund kostplan under din nyttiggørelse. Ikke kun er en sund kost afgørende til den helbredende proces, men det kan også hjælpe med eventuelle mave problemer, der opstår som følger af smertestillende medicin. Fortsætte med at tage nogen medicin og kosttilskud, medmindre din læge siger noget andet. Din læge eller kirurg kan også give dig en speciel diæt til følge.

• Bære trykluftmanchetten du vil har fået. Det vil medvirke til at reducere hævelse og smerte. Bære denne beklædningsgenstand på alle tidspunkter, bortset fra når du bader. Generelt, vil du kunne bade efter at have forladt hospitalet. Din kirurg vil fortælle dig, hvornår du ikke længere behøver at bære tøjet.

• Som tiden går, og hævelsen er reduceret, mærke din ar begynder at falme og ser mindre. Mens din ar vil forblive, er der nogle behandlinger, du kan bruge til at reducere deres udseende. Lotion med kakaosmør og E-vitamin er ofte anbefales til at hjælpe med ar. Du kan også købe over-the-counter ar cremer til at hjælpe.

• Forventer din kropsform at ændre sig dramatisk i løbet af dit tilbagebetalingsperioden. Mens de fleste mennesker er tilfredse med måde deres krop ser, andre kan have svært ved at tilpasse sig deres nye billede. Efter operationen, kan du finde det fordelagtigt at arbejde med en terapeut, gejstlige medlem eller rådgiver til at behandle din krop ændringer.

Tips & advarsler

  • Giv dig selv god tid til at helbrede. Det kan tage op til otte uger til helt helbrede fra en body lift. Bringe noget at underholde din mens du er på hospitalet, som musik, bøger, video-spil eller en computer. Hvis du har børn, overveje at lade dem bo hos en slægtning, den første uge eller to efter operationen. Sørg for at du har en masse puder i hjemmet, som du kan bruge til at afbøde din krop. Forsøg ikke løfte noget tungt i mindst seks uger efter din operation. Vente seks til otte uger før du genoptager en normal øvelse rutine.
  • Som med enhver anden operation, er det vigtigt at forstå, at der altid kan være komplikationer. Hævelse og nogle blå mærker er normale. Serotomas kan også udvikle. Der er en vis risiko for infektion så godt. Disse komplikationer kan forsinke din helingsprocessen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com