Sådan bruges eddike i førstehjælp

10/03/2012 by admin

Sådan bruges eddike i førstehjælp

Gamle vidste de fantastiske fordele ved eddike. De brugte eddike i alt fra hygiejne til mad til sanitet. Eddike var bogstaveligt talt verdens første antibiotisk behandling. Babylonierne først registreres brugen af eddike omkring 5.000 f.kr., og efter sigende opdagede det ved gæring frugten af dadelpalmer. Holde eddike på side for hurtig førstehjælp behandlinger.

Instruktioner

Sådan bruges eddike i førstehjælp

• Behandle hudafskrabninger. Eddike er en naturlig antiseptisk, så brug fortyndet opløsning af halvt eddike og halv vand til ren mindre sår og hudafskrabninger. Det kan også reducere kløe fra poison ivy eller insektbid.

• Lindre solskoldning. Dække solforbrændinger med et håndklæde eller klud dyppet i vand og eddike. Om muligt sove på denne måde. Igen blød og Gentag. Sætte eddike i en sprayflaske med vand og tåge direkte på solskoldning. At lindre hævelse og væske fra for meget sol, bland en pasta af bagepulver og æblecider eddike og anvende.

• Lindre stive muskler. Reducere stress og alt arbejdede muskler ved at blande en halv eddike og halv varmt vand løsning. Sættetid et håndklæde i det, så vride ud af håndklæde og dække de ømme muskler. Det er ofte nyttigt at dække håndklæde med plastfolie og lad sidde natten over. Reducere blå mærker ved at følge den samme metode, men i stedet bruge koldt vand og sikker komprimere på plads med et bånd eller en sports wrap.

• Behandle diarré. Cider eddike hjælper med fordøjelsen og fungerer som en antiseptisk gennem tarmene og mave-sporet. En tsk af cider eddike i et glas vand før måltider vil mindske intensiteten af diarré.

• Bekæmpe høfeber. Høfeber symptomer er rindende øjne, nysen og løbende næse (og andre ekstra kropsvæsker). Brug honning og eddike. Tage 1 tbsp. af honning og en dosis af cider eddike 3 gange om dagen i høfeber-sæsonen. For at tilføje ekstra aflastning, bruge lokal honning og begynde behandling tidligt.

• Aflaste en krads i halsen. For at lindre ondt i halsen, prøv gurgle med apple cider eddike og vand. Gøre en 50/50 blanding, og spytte det ud umiddelbart efter gurgle, gentage behandling nogensinde time. Sørg for at skylle munden eller syreindhold vil skade dine tænder.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere en læge for nogen alvorlige sundhedsmæssige betænkeligheder.
  • Eddike er surt, så altid beskytte dine øjne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com