Sådan kontrolleres en Glucometer

08/27/2012 by admin

Glucometer eller blod glucose meter, er enheder diabetikere bruger til at overvåge deres blodsukker. Når glucometer arbejder korrekt, vil de give blodsukker behandlinger inden for et interval af plus eller minus 20 procent af en lab test læsning, ifølge amerikanske for Diabetes.com. Du kan kontrollere rigtigheden af din glucometer ved hjælp af en styringsløsning, der indeholder glucose. Kontrollere måleren med en kontrol løsning er så nemt som at kontrollere din egen blodprøve.

Instruktioner

• Tænd din glucometer. De fleste blodsukkerapparater tænde, når du indsætter teststrimlen. Indsæt teststrimlen, som det vil gå med de kontakt barer vender ud. Pas på ikke at bøje teststrimlen. Når teststrimlen er indsat, vil glucometer tænder og lyse op.

• Vente på signalet. Hver glucometer har et andet symbol eller symboler for at signalere at glucometer er klar til brug. Symbolet er normalt en blod slipværktøj. Når glucometer har signaleret, at det er klar, kan du bruge styringsløsning.

• Placere teststrimlens kontakt barer mod kontrol løsning som hvis du kontrol af din egen blodprøve. Kontakt barer vil trække i opløsningen kontrol og give dig en læsning i fem sekunder.

• Undersøg læsning med test strip hætteglas eller teste strip container. På test-striben hætteglas er der en etiket, som har den kode rækkevidde. Det er normalt udskrives nederst på etiketten med små bogstaver. Hvis resultaterne ikke falder i intervallet, arbejder meter eller test stripsene kan ikke ordentligt.

• Check udløbsdatoen for din test strips. Udløbne teststrimler giver nøjagtige målinger. Hvis datoen er udløbet, bruge en anden teststrimlen fra en ny hætteglas og teste igen. Check udløbsdatoen på kontrol løsning, så godt. Når kontrolelementet løsning er åbnet, skal den bruges inden for tre måneder for nøjagtighed. Hvis teststrimler og kontrolelementet løsning ikke er udløbet eller forurenet, kan du have en unøjagtig meter.

Tips & advarsler

  • Gemme måleren, teststrimler og kontrol løsning på et køligt, tørt sted under 86 grader F. gøre sikker på din meter, din teststrimler og din løsning er ved stuetemperatur før testning.
  • Ikke opbevares i køleskab i teststrimler eller styre løsning.
  • Kontrol løsning range trykt på test strip hætteglasset er ikke et område for dit blodsukker niveau. Det bør bruges kun til at kontrollere rigtigheden af din måler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com