Hvordan at vælge frugter & grøntsager & bedste tid til at købe

09/15/2012 by admin

Hvordan at vælge frugter & grøntsager & bedste tid til at købe

Købmandsforretninger fylde deres hylder med flotte frugter og grøntsager til at lokke dine sanser. Du ved, at en kost rig på frugt og grønt gør for et sundt liv, men mere end en gang du har købt tilsyneladende frisk frugt og grøntsager hjem kun for at opdage under modnet frugt og grøntsager, også moden. At kende nøglerne til at plukke de bedste frugter og grøntsager samt at vide det bedste tidspunkt at købe sikrer, at du altid bringe hjem høj kvalitet fødevarer. Følger et par enkle strategier, og Nyd de bedste frugter og grøntsager hver gang.

Instruktioner

Instruktioner

• Kig for rige, levende farver. Disse angiver modenhed. Bleg eller udvasket farver indikerer en umodne frugt eller grøntsag. For eksempel, bør vandmelon være fremtrædende mørkegrøn med relativt lettere, men stadig mørke striber. Bleg-grøn vandmelon med endnu lysere, grønlig-gullige striber indikerer en umodne frugter. Mørk-røde tomater indikere en moden tomat, men bleg rød angiver en umodne tomat.

• Køb i sæsonen. Generelt, slutningen af foråret og sommermåneder tyder de rigtige sæson for alle frugter og grøntsager. Traditionelle vintermånederne som December gennem marts angive off-season. Frugt og grøntsager fås off-season vil smage værre, fordi landmænd skal sende dem via nedkølet shippingydelser. Kølede produkter kan ankomme stadig frosne eller fryser-brændt. Derudover vælge landmændene off-season producere tidligt. De pakker det umodne, og den ankommer umodne og ripes på store hylder. Når det er sagt, sæsonen for frisk frugt og grøntsager varierer meget og omfatter en bred vifte af produkter. For eksempel, vandmelon sæsonen strækker sig gennem November. Apple sæsonen strækker sig fra September gennem maj.

• Sammenlign priser og shoppe rundt. Køb producere fra flere butikker og ikke fra en butik. For eksempel, butikker ofte har salget på nogle frugt og grøntsager, men hæve priserne på andre. De lokker dig ind i butikken med salg på lave priser, så udgør resten af pengene på højere priser producere, fordi de ved, det er nemmere at købe alt på ét sted.

• Finde ud af, hvis din frugter eller grøntsager har været genetisk modificerede. For eksempel, kommer sojabønner ofte fra genmodificerede frø. Selvom landmænd og producenter ikke mærke levnedsmidlet, købe økologiske frugter og grøntsager sikrer genetisk ændret-fri ændret produkter fordi fødevarer bærer økologisk mærkning ikke kan have at mærke, hvis de har genetisk oprindelse.

Tips & advarsler

  • Justere dine spisevaner for at matche sæsoner. Out-of-season frugt og grøntsager koste mere.
  • Spis ikke uden vask dine frugter og grøntsager. Sjælden, men ikke uhørt fødevarebårne sygdom kommer fra ikke Vask frugt og grøntsager såsom salat.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com