Farerne ved Royal Jelly

09/28/2012 by admin

Royal jelly er et stof, der udskilles af arbejdshonningbier at stimulere udviklingen af dronninger. Royal jelly er mad til alle bee larver og den eneste mad for dem, der bliver dronninger. Nogle alternative sundhed praktiserende læger hævder, at gelée giver mange fordele, selv til behandling af lever og nyre-sygdom og leddegigt. Den største fare er, at folk kan have alvorlige allergiske reaktioner.

Bee allergi

Nogle mennesker er allergiske over for honningbien venom, bee pollen eller honning har alvorlige reaktioner på gelée, herunder bronchiale spasmer, astma, udslæt, nældefeber og endda anafylaktisk shock.

Pollenallergi

Folk allergisk over for specifikke plante pollen kan også opleve alvorlige allergiske reaktioner på gelée. Royal jelly kan indeholde pollen fra bynke-ambrosie, for eksempel, en forholdsvis almindelig allergen.

Astma

Alvorlige reaktioner kan forekomme hos personer med astma, og mindst ét dødsfald som følge af dette er blevet dokumenteret (Se nedenstående ressourcer).

Forurening muligheden

I 1995 mindes en Montana-baserede selskab gelée/bee pollen supplement på grund af bly kontaminering. To minder opstod i Australien i 2003, og i 2008 blev det opdaget, at forurenet kinesisk import indeholder de kræftfremkaldende kemiske chloramphenicol blev solgt som gjort i Australien.

Udgift

En anden fare er til folks tegnebøger. Royal jelly er kun produceret af bier i små mængder, hvilket gør det dyrt. Det er en vigtig overvejelse, da der ikke er nogen kliniske eller andre faktiske beviser at gelée giver nogen betydelige sundhedsmæssige fordele.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com