Nødhjælp fra forkølelsessår mens du er gravid

04/04/2014 by admin

Herpes simplex virus (HSV) er en almindelig tilstand hos voksne, der resulterer i sår på huden. HSV-1 er stammen af den sygdom, der forårsager ansigts sår, også kendt som forkølelsessår. Disse sår kan være smertefulde og kan sprede sig til din baby via direkte kontakt. Heldigvis er der behandlinger og metoder til at finde lindring fra forkølelsessår under og efter graviditeten.

Anti-viral terapi

American College of Fødselslæger og Gynækologer (ACOG) anbefaler brugen af anti-viral medicin til HSV infektioner hos gravide kvinder. Anti-viral medicin, som valacyclovir acyclovir, famciclovir, er receptpligtige behandlinger, der er sikkert at bruge mens du er gravid. Disse medikamenter forkorte varigheden af forkølelsessår udbrud og virus kaste. De hæmmer også selektivt viral replikation, hvilket betyder, at de specifikt retter sig mod HSV-inficerede celler. Konsultere din læge for at afgøre, hvilket anti-virale er bedst for din forkølelsessår relief og HSV behandling under graviditeten.

Over-the-Counter behandling

Over-the-counter aktuelle behandlinger give gravide syge øjeblikkeligt, men midlertidigt, forkølelsessår symptom relief. Anvende disse cremer og salver til læsioner og ramte områder reducere varigheden af forkølelsessår. Disse behandlinger også begrænse associeret ubehag. Anvende dem flere gange om dagen efter behov og som anvist. Der er ingen rapporterede farer for gravide kvinder ved hjælp af disse behandlinger, men du bør konsultere din læge før du bruger nogen aktuel forkølelsessår relief produkt uanset.

Neonatal Herpes risici og forebyggelse

De fleste kvinder, der har oplevet forkølelsessår før graviditeten har udviklet HSV antistoffer. Disse mødre er ikke tilbøjelige til at sprede HSV til deres babyer, som kan forårsage neonatal herpes, en potentielt livstruende tilstand. Mødre, der har deres første HSV udbrud under graviditeten kan dog ikke udvikle disse antistoffer i tide til at beskytte deres babyer. Hvis dette er tilfældet, kan din læge anbefale en antiviral medicin blandt andre foranstaltninger, prænatal pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com