Hvordan at undgå jordforurening

12/04/2011 by admin

Hvordan at undgå jordforurening

Forurening af jorden er forurening af jord gennem forurenende stoffer og skovrydning. Forurening af jorden er yderst vanskeligt at rette op på og kan hæmme den ordentlig vækst af afgrøder og planter. Undgå forurening af jorden er en god måde at forhindre varig skade. For at undgå forurening af jorden, gør ikke fortaler ødelæggelse af det naturlige miljø, disponere over fast affald ordentligt, ikke hælde forurenet vand over jorden, ikke spray pesticider og brug ikke overskydende gødning.

Instruktioner

• Beskytte det naturlige miljø. Du kan ødelægge indholdet af jorden ved at skære ned for mange træer, plantning for mange afgrøder eller udfører en stor mængde af byggeri.

• Bortskaffe affald korrekt. Kaste fast affald på jorden kan vises som en enkel måde at disponere over det, men kemikalierne fra den fast affald vil sive ned i jorden og skade det. Ved bortskaffelse af fast affald, smide det i skraldespanden, eller læse retninger, hvor det bør smides væk. Aldrig sætte det over jorden.

• Undgå at hælde forurenet vand over jorden. Den flydende konsistens af vandet gør det lettere for kemikalier til at trænge ind i jorden.

• Søge efter alternativer til sprøjtning. Nogle mennesker spray pesticider på deres afgrøder for at forhindre skadedyr fra at spise dem; men pesticiderne har skrappe kemikalier, som kan sive ned i jorden. Disse kemikalier kan forhindre fremtidige afgrøder vokser ordentligt. De kan også forårsage skader på miljøet. Finde naturlige måder at forebygge pesticider i gården, som ved hjælp af insekter, som spiser skadedyr.

• Undgå at bruge et overskud af gødning. Gødning kan bidrage til at give næringsstoffer til planter, såsom kalium og fosfor. Men gødning kan indeholde spor af metaller, som cadmium. Metaller kan skade jorden og ødelægge sin frugtbarhed.

• Diskutere fare for jordforurening med andre. Fortæl dine venner og familiemedlemmer om hvorfor det er vigtigt at undgå jordforurening. Et godt eksempel, og hjælpe andre til at gøre det samme, kan du arbejde for at forhindre forurening af jorden.

Tips & advarsler

  • Du kan forskning mere om jordforurening online.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com