Hvordan skal man behandle med mandlige hormon terapi & hedeture

09/14/2016 by admin

Andropause er mandlige overgangsalder, en tilstand, der påvirker mange mænd verden over. Det kan forårsage søvnforstyrrelser, nattesved eller hedeture, depression og lavt niveau af seksuel appetit. Andropause normalt påvirker mænd i deres sene 50 ' erne, men kan også forekomme hos mænd så tidligt som i deres 30s eller så sent som i deres 60s. Testosteron hormon terapi er ofte ordineret til denne tilstand, selv om der er risici involveret, herunder prostata vækst, væskeophobning, levertoksicitet, et fald i sædproduktionen, og en øget risiko for slagtilfælde og hjerteanfald. Omfattende test bør gøres før du begynder mandlige hormon terapi.

Instruktioner

• Har en kræftscreening og en prostatakræft og testikelkræft eksamen før du begynder enhver hormonelle udskiftning program. En begrænset undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Urologi, August 2005, viste udviklingen af prostatakræft i 55 procent af mændene involveret i undersøgelsen inden for to år af testosteron indledning.

• Planlægge regelmæssige blodprøver for at overvåge din testosteronniveauer. Ifølge en artikel offentliggjort i det endokrine anmeldelser i 2005 af Dr. Jean M. Kaufman og Alex Vermeulen Ghent University Hospital, variere morgen niveauer af testosteron i raske voksne hanner mellem 315 og 1000 ng/dl. Højere niveauer i dette interval er ideel; dog kan niveauer, der er uden for intervallet forstyrre kroppens normale hormonproduktion og øge din sundhedsrisici.

• Undgå alkohol og krydret fødevarer, der kan fremme nattesved. Nogle antidepressiva kan også fremme hedeture, så tal med din læge om enhver medicin du bruger.

• Tage et koldt brusebad før sengetid til at undgå nattesved, og holde din sovende område cool, med lav luftfugtighed. Åbne vinduer om natten eller skrue ned termostat på din aircondition før de går til at sove.

• Ændre dit sengetøj når nattesved få dig til at vågne op til en fugtig seng. Drikke koldt vand, mælk eller juice, under eller efter et angreb for at bringe ned din kropstemperatur.

Tips & advarsler

  • Nogle læger anbefaler, at begge partnere begynde hormonbehandling sammen. Testosteron terapi øger din seksuelle drev, og har din partner i det samme ramme i sindet, hvis hun vender overgangsalderen kan hjælpe med disse ændringer.
  • En regelmæssig motionsprogram kan bidrage til at reducere symptomer på andropause.
  • Infusioner af store mængder af testosteron er farlig og bør aldrig blive indledt, indtil du har haft en komplet prostatakræft screening, herunder en digital rektal eksamen og en prostata-specifikt antigen screening.
  • Testosteron terapi kan forårsage brystforstørrelse og søvnapnø. Lad din læge vide, hvis du oplever disse symptomer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com