Førstehjælp certificering

09/16/2016 by admin

Førstehjælp certificering

Førstehjælpskurser forberede enkeltpersoner reagere ansvarligt og anvende grundlæggende lægehjælp i nødstilfælde. Børnehaven udbydere, camp rådgivere og nogle skole fagfolk er forpligtet til at vedligeholde opdaterede førstehjælp certificering som en del af deres jobbeskrivelse, så de kan være forberedt, opstår der en nødsituation.

Betydning

Med korrekt træning og en førstehjælp kit, kan førstehjælp pleje behandle og forebygge infektioner af mindre skader som nedskæringer, hudafskrabninger, forbrændinger og blå mærker. I nogle tilfælde, såsom når en person er kvælning eller mister bevidstheden, kunne de færdigheder, der blev lært i en førstehjælp certificeringskursus redde en persons liv. CPR og Automated Eksterne Defibrillator (AED) uddannelse kan tages som et separat kursus eller som en del af førstehjælp uddannelse som supplement til nødberedskab i tilfælde af hjerte-kar-lidelser eller vejrtrækning nødsituationer.

Udbydere

Den amerikanske Røde Kors er en non-profit organisation, der giver førstehjælp certificering kurser på kapitel steder landsdækkende. Det giver specialiserede førstehjælpskurser for virksomheder, lokalsamfund, og beredskabstjenester fagfolk samt ørkenen førstehjælpskurser for spejdere. De undervisning, som gives på det amerikanske Røde Kors er givet af certificerede instruktører. Røde Kors certificering er anerkendt landsdækkende og opfylder kravene til OSHAS retningslinjer for førstehjælp.

Online certificering

Den amerikanske Røde Kors giver også mulighed for online førstehjælp certificering. Indstillingen kursus giver individualiseret undervisning til interesserede enkeltpersoner, der ønsker at lære fra komfort i deres eget hjem i deres eget tempo, før du udfører en kontrol af færdigheder med instruktør på et lokale Røde Kors træningsanlæg. Athletic trænere og babysittere kan være interesseret i denne mulighed, fordi de ofte arbejder med små børn og skal forberedes i en nødsituation.

First Aid Kits

Et ordentligt lager førstehjælpskasse kan hjælpe en person, der giver ordentlig pleje i tilfælde af en mindre nødsituationer. En førstehjælpskasse bør indeholde selvklæbende bandager, steril gaze, en øje skjold eller pad, selvklæbende tape, elastiske bandager, sterile vatkugler og bomuld tippes svaberprøver, latex handsker, en kold pack, sikkerhedsnåle, en finger skinne, termometer, saks, hånd sanitizer, tæppe og en førstehjælps-håndbog. Sættet er også nødvendigt grundlæggende medicin som antiseptisk opklaring, antibiotisk salve, sterile øjenskyller, calamine lotion og hydrocortison creme.

Ekspert indsigt

Selv om førstehjælp certificering kan udarbejde en individuel pleje mindre skader, bør certificering også hjælpe ham med at beslutte, hvornår en læges opmærksomhed er påkrævet. Tilstande som ujævne sår, ansigtet sår, dybe nedskæringer, og en temperatur på 100 grader eller mere alt kræver professionel pleje af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com