Atenolol & diarré bivirkninger

11/30/2010 by admin

Medicin, komme uanset om de er over the counter (OTC) eller recept, med potentielle bivirkninger eller allergiske reaktioner. Gastrointestinale bivirkninger er mest fælles med medicin, der indtages oralt. Heldigvis oplever ikke alle bivirkninger med medicin. Den kardiale medicin Atenolol er ikke undtaget fra potentielle bivirkninger. Som med de fleste medicin, har Atenolol potentielle gastrointestinale bivirkninger. Den mest almindelige af disse gastrointestinale bivirkninger er diarré. Lær om narkotika Atenolol og hvordan bivirkning af diarré kan producere yderligere sundhedsrisici hvis venstre umarkeret.

Atenolol

Atenolol er en receptpligtig medicin inden for kategorien af Beta-blokkere. Beta-blokkere arbejde at blokere specifikke, fysiske, kemiske reaktioner i kroppen, der kan overproduktion visse kemikalier, der forårsager skader til andre dele af kroppen og/eller kropslige funktioner. Atenolol virker for at blokere overproduktion af adrenalin, mere almindeligt kendt som adrenalin.

Fordele

Derfor kardiologer ordinere Atenolol er blokning den overskydende produktion af adrenalin i kroppen. Den adrenalin-blokerende virkning af denne medicin hjælper at bremse accelereret hjerte rum, sænke blodtrykket og sænke den samlede belastning til hjertet. Mest anvendt til at øge overlevelsesraten for dem, der har haft hjerteanfald, arbejder Atenolol for at forhindre udbrud af en streg ved at sænke blodtrykket.

Forholdsregel

Atenolol menes altid tages som foreskrevet. Medicinen har ringe effekt, hvis det kun træffes når brystsmerter eller svær hovedpine forekomme. Regelmæssig brug bidrager til at afhjælpe disse indtræder. Pludselig ophøre med at tage Atenolol uden først at konsultere din hjertespecialist, selv med udseendet af sådanne bivirkninger som diarré, kan forværre din eksisterende tilstand.

Diarré

Diarré er der løs eller flydende afføring mere end tre gange om dagen. Denne betingelse kan påvirke en person i alle aldre til en række forskellige årsager. Diarré typisk forekommer ikke på sine egne; Det er normalt et symptom eller bivirkning af en anden årsag, såsom rotovirus eller visse former for hepatitis, eller som bivirkning af medicin.

Effekter

Når diarré opstår, ekskluderer kroppen mere væske end det burde. Denne overexcretion af kropslige væske fører til dehydrering. Det er afgørende at erstatte væske mistet i kroppen som følge af diarré. Klar væske, helst vand, er bedst. Når dehydrering sætter ind, skal kroppens væsker genopfyldes straks, ofte intravenøst. Hvis kroppen mister for meget væske, begynder det at virke.

Advarsel

Diarré er en almindelig bivirkning af lægemiddel Atenolol. Hvis diarré skrider frem, effektiviteten af Atenolol vil blive mindsket som sætter dehydrering ind. I nogle tilfælde ekstra hjerte komplikationer kan opstå, som Atenolol ikke kan forhindre. Rapportere din diarré symptomer til din hjertespecialist og praktiserende læge at forhindre yderligere komplikationer til din sundhed og behandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com