Sådan finder du ud af om en læge baggrund

10/22/2010 by admin

Læger svinge enorm magt og myndighed, så det kun giver mening at folk ville gerne undersøge læger baggrunde før betro dem med deres helbred. Mange oplysninger om læger er tilgængelige online og gratis, både gennem private tjenesteydelser og statslige organisationer.

Instruktioner

Kontrollere en læge baggrund

• Se lægen op på webstedet American Medical Association. AMA-DoctorFinder har grundlæggende biografiske oplysninger om mere end 800.000 medlem læger. AMA medlemskab er ikke forpligtet til at praktisere medicin, men AMA medlem læger har formelt accepteret at støtte organisationens offentlige politiks bestræbelser og overholde sine etiske kodeks.

• Check med din state medical board. Statslige medicinske bestyrelser har ofte let søgbare databaser med omfattende oplysninger om en læge baggrund. I Massachusetts, for eksempel, databasen siger, hvor læger praksis, hvor de var uddannede, om de har været impliceret i fejlbehandling retssager, og om deres state medical board eller hospital har truffet disciplinære foranstaltninger mod dem.

• Brug DocFinder. DocFinder (-docboard.org) er et gratis online-database, der samler oplysninger fra mere end 20 stater og links til databaser fra andre stater. Det er nyttigt for kontrol på baggrund af en læge, der har praktiseret i mere end én stat. Oplysninger om hver læge varierer afhængigt af de stater, hvor lægen har praktiseret. De fleste poster indeholder adressen på lægens praksis, skole hvorfra lægen dimitterede, lægens specialitet, og status for lægens licens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com