Dåse ananas ernæring

02/10/2011 by admin

Selvom ananas er bredt tilgængelige er frisk, konserves ananas ret almindeligt. Variationer i hvordan ananas er skåret til konservesindustrien påvirker ikke den ernæringsmæssige værdi, men den flydende medium, hvor frugten er dåse sikkert gør.

Kulhydrater

De fleste af dåse ananas er vand. Den største andre enkelt element er kulhydrater, som er hovedsagelig sukker og fiber. Om den dåse ananas er sødet, forårsager usødede eller dåse i lys sirup 1 c. dåse ananas varierer fra 18g til 55g sukkerindhold.

Kalorier

Sødet dåse ananas er ikke en lav-kalorie mad; sukkerindhold bevirker at have så meget som 200 kalorier pr kop. Det samme beløb af usødet ananas har så få som 80 kalorier pr kop.

Fedt og Protein

Dåse ananas er stort set en fedt-fri mad og er ikke en kilde til protein. En kop har cirka 0,2 g fedt og ca 1g protein.

Vitaminer

Ananas er en god kilde til C-vitamin, med 1 c. giver ca. en tredjedel af den anbefalede daglige indtagelse. Andre i meget lavere mængder vitaminer indeholder vitamin B12, vitamin B6, vitamin A, vitamin E og vitamin K.

Mineraler

Dåse ananas indeholder også flere mineraler, den mest ernæringsmæssigt betydelig som er calcium og jern. Det indeholder også fosfor, natrium, kalium, magnesium, kobber, mangan og selen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com