Hvordan virker Jet brændstof påvirker mennesker?

03/23/2011 by admin

Hvordan virker Jet brændstof påvirker mennesker?

Jetbrændstof, som enhver fossile brændstof, kan påvirke menneskers sundhed. Virkningerne af denne fossile brændstoffer er generelt ikke mærkes af mennesker i den almindelige befolkning, men mennesker, der arbejder direkte med jetbrændstof skal være forsigtig med eksponering for dets kemiske egenskaber.

Sammensætning

Jetbrændstof er blanding af kemikalier såsom kulbrinte forbindelser, Petroleum og de yderst giftige kemiske benzen. Flere tilsætningsstoffer er blandet med jetbrændstof til at øge sin effektivitet, herunder icing hæmmere, antioxidanter og tænding controllere.

Kontakt

Hudkontakt med jetbrændstof skaber en automatisk reaktion. En brændende udslæt eller rødme vises over enhver hud rørt af jetbrændstof.

Indånding

Øjeblikkelig indånding af jetbrændstof kan forårsage svimmelhed, træthed, opkastning og en svær hovedpine. En stor indånding af jetbrændstof kan dræbe en person.

Langsigtede virkninger

Arbejdstagere, der tilbringer en masse tid i nærheden af jetbrændstof, især militære arbejdstagere, er højere end gennemsnittet risiko for at lide af dermatitis og træthed. Ifølge agenturet af giftige stoffer og sygdomme registreringsdatabasen har militært personel ofte udsat for jetbrændstof en øget sandsynlighed for immunsystemet kompromis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com