Krav til HSA Plan

05/20/2010 by admin

Krav til HSA Plan

Sundhed opsparingskonto, også kendt som HSA, voksede ud af bevægelsen for flere forbrugerdrevet sundhedspleje. Ved at give forbrugerne mere direkte kontrol over hvordan de bruger deres sundhedspleje dollars, regeringen håbede på at skabe et incitament til at shoppe rundt, selv når shopping for lægemidler og sundhedsydelser. Ikke alle, dog er berettiget til en HSA konto. For at åbne en HSA og nyde dens fordele, skal du opfylde en række krav.

Høj-fradragsberettigede sundhedsplan

For at kvalificere sig til en HSA, skal du først have en høj-fradragsberettigede sundhedsplan, også kendt som en Produktionsselskabet, på plads. Produktionsselskabet skal være på plads før du åbner HSA. Du kan købe en high-fradragsberettigede sundhedsplan på egen hånd eller få en direkte fra din arbejdsgiver. Sørg for at tjekke med din personaleafdeling eller din forsikringsmægler for at sikre din plan kvalificerer. Hvis du er fast besluttet ikke at have en plan for Produktionsselskabet, kunne IRS afvise de fradrag, du tog din HSA plan.

Ikke Medicare-støtteberettigede

Hvis du er berettiget til fordele i henhold til Medicare planen, kan du åbne en HSA. Denne bestemmelse gælder uanset om du modtager Medicare som følge af at nå din 65 fødselsdag eller fordi du modtager Social Security handicap og Medicare fordele. Hvis du har en HSA plan på plads, kan du fortsætte med at gøre din årlige bidrag indtil du bliver berettiget til Medicare fordele. Når du har nået en alder af 65 år, kan pengene tilbage i din HSA bruges til enten medicinsk eller nonmedical udgifter.

Ikke afhængige

Hvis du kan gøres gældende som en afhængig af en anden persons afkast, som en forælder eller værge, kan du ikke åbne eller bidrage til en HSA. Check med din skat tilberedningsvirksomheden eller klargøreren dine forældre kan bruge til at sørge for du ikke kan gøres krav på deres tilbagevenden.

Supplerende politikker

Hvis du har yderligere former for sygeforsikring, der ikke tæller som high-fradragsberettigede sundhedsplaner, kan du bidrage til en HSA. Altid tjekke med din arbejdsgiver eller forsikringsselskabet, selv at kontrollere din berettigelse til en HSA. Kontrollere din berettigelse før du foretager dit bidrag er altid at foretrække frem for at have disse bidrag ikke tilladt af IRS.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com