Hvordan du får Rid af kløende hud eksem

03/19/2011 by admin

Eksem er fundet på forskellige hudtyper hele barn og voksen. Det forårsager betændelse på huden, der producerer et rødt udslæt og forårsager huden til at blive kløende. Eksem er for det meste findes på håndled, hænder, ben og hals af en person. Behandle dine symptomer til at slippe af med eksem.

Instruktioner

• Først, undgå cremer og skylninger med visse dufte. Cremer, der indeholder en duft irritere din hud og kan være årsag eller din eksem.

• Næste, Sørg for din Tøjvask sæbe er fri og klar af farvestoffer eller parfume. Duft fri lotion indeholder ikke nogen kemikalier, der kan forårsage en reaktion på huden.

• Spiser sundt. Visse fødevarer har en masse af fedtsyrer, der kan forårsage din hud til at bryde ud med eksem. Fjerne disse fede fødevarer fra din kost samt kaffe eller chokolade, som også kan forårsage et problem for din hud.

• Sørg for dit hus er støv gratis og så rene som muligt. Prøv at få et andet familiemedlem til at hjælpe dig rense med husstand rense som rense kan forårsage en eksem reaktion samt. Du kan støvsuge og bruge vand og sæbe til at fjerne alle allergener.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com