Hvordan få adgang til Mental sundhedstjenester

03/07/2011 by admin

Hvordan få adgang til Mental sundhedstjenester

Oplysninger om mental sundhed services kan tilgås via telefon, via internetsøgninger, eller ved at besøge en klinik direkte. Den person, der har behov for service er ikke altid den person, der søger bistand. Støttetjenester er tilgængelige for pårørende af mental sundhed klienter, så godt. Beslutningen om at søge hjælp for psykiske problemer er undertiden præget af fordomme og stigmatisering. At kontakte en internetudbyder kan være svært for den person, der lider af psykiske problemer for en række årsager. Hvis du opfatter nogen hindringer for at søge hjælp gennem en serviceudbyder, søge assistance fra en styrende organ som State Department of Health, eller den føderale kontor for borgerrettigheder.

Instruktioner

Mental sundhed adgang

• Ring til en serviceudbyder. De fleste stater har en område 211 oplysninger varm linje. Disse stater finansiere programmer, der giver oplysninger om tilgængelige tjenester til personer, der søger hjælp. Tale med oplysninger specialist med hensyn til adgang til en lokal mental sundhed udbyder. Dine forespørgsler kan ske anonymt. Spørg dit folkebibliotek for telefonisk adgang til at foretage et lokalt opkald. Brug af computeren på folkebiblioteket er ofte tilgængelige efter ansøger om et lånerkort.

• Generer en liste over spørgsmål at stille den mentale sundhed udbyder. Ringe til klinikken, og lave en aftale. Til akut hjælp ringe 911. Hospitaler har 24-timers skadestuen dækning for mental sundhed bekymringer, såsom stofmisbrug/detox, traume eller selvmord. Udbydere af Fællesskabets mental sundhedstjenester såsom rådgivning og terapi, acceptere klienter efter aftale. Være parat til at planlægge yderligere besøg efter et første besøg til din mental sundhed rådgiver.

• Vælg din terapeut baseret på lokalitet, speciale og typen af udbyder. Hvis din terapi udnævnelser er ubelejligt, kan du føle mindre tilskyndet til at fortsætte med din terapi sessioner. Vælg at arbejde med en rådgiver, der kan rumme din tidsplan. Eksempler på forskellige typer af psykiske terapeuter er addiction counselors, kunst terapeuter, ægteskab og familie terapeuter, psykiatriske sygeplejersker og psykologer. Hvis du føler din rådgiver er ikke et godt match, efter en eller to sessioner, bede om henvisninger til enten en anden type, eller en mere tilgængelig mental sundhed tjenesteyder.

Tips & advarsler

  • Kommuniker ofte med serviceudbydere om skiftende forhold der påvirker behandling.
  • Sundhedspleje-udbydere er forpligtet til at behandle enhver, der søger hjælp uanset deres tilstand. Amerikanerne med Disabilities Act beskytter ofrene for mental sundhed forskelsbehandling på arbejdspladsen og i plejeinstitutioner. Rapportere tilfælde af forskelsbehandling i sundhedsvæsenet til Office borgerlige rettigheder til sundhed og Human Services Agency.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com