Naturlig lindring fra migræne

03/08/2011 by admin

Migræne hovedpine har forskellige årsager og kan være invaliderende. Naturlige relief for migræne er i høj grad om at forhindre dem i at opstå. Behandler kun symptomerne vil ikke komme til den underliggende årsag til hovedpine og de vil fortsætte med at ske. Der er flere trin, der kan træffes for at mindske sværhedsgraden og hyppigheden af hovedpine. Som med enhver betingelse, er det bedst at søge en kvalificeret specialist rådgivning, før du fortsætter med behandlinger.

Fødevarer for at undgå

Forskning offentliggjort i "Encyklopædi of Natural Medicine" viser, at migræne hovedpine kan være forårsaget af bestemte fødevarer, fødevareallergi og fødevareintolerance. Der er fem fødevarer, der er de værste syndere og bør undgås eller spises i begrænsede mængder for at forhindre migræne hovedpine. Disse fødevarer er koens mælk, hvede, chokolade, æg og appelsiner. Disse samme fødevarer er nogle af de mest almindelige årsager til mad allergi og intolerance.

Urter

Naturmedicin kan give naturlige relief for migræne. Matrem (Tanacetum parthenium) er blevet brugt til at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af migræne. Matrem er mest effektiv i standardiseret doser med mindst. 2% parthenolide. Ingefær (Zingiber officinalis) selv om ikke så godt udforsket, har givet relief for migræne ramte. Ingefær er rapporteret at være anti-inflammatorisk. Spise ingefær regelmæssigt kan reducere intensiteten af migræne.

Kosttilskud

Migræne hovedpine kan behandles effektivt med resultater rivaling receptpligtig medicin, med 5-hydroxytryotophan (5-HTP). 5-HTP er normalt tilgængelige i en standardiseret formel lavet af Griffonia simplicifola plantens frø. 5-HTP er en forløber for serotonin og hjælper med at øge serotonin-niveauet i hjernen. Migræne er knyttet til udsving i serotonin-niveauet. Tager 5-HTP kan skabe balance mellem serotonin og give lindring for migræne.

Magnesium kosttilskud kan hjælpe med at reducere migræne hos personer med en magnesiummangel. Migræne ramte findes ofte har lave niveauer af magnesium i deres væv og tilskud har haft positive virkninger på disse individer. Før du begynder enhver supplement eller plantelægemidler behandling for migræne, være sikker på de er sikkert at tage med eksisterende receptpligtig medicin eller andre sundhedsmæssige problemer.

Nødhjælp under en migræne

Når en person har en migræne der er måder at reducere intensiteten. Afspændingsteknikker og biofeedback har havde lovende resultater. Et roligt, mørkt rum vil hjælpe med følsomhed over for lys og støj forbundet med migræne. Lavendel, Roman kamille og pebermynte olier kan bruges til at støtte i afslapning. Tilsæt 1 til 2 dråber af hver 1 dråbe af vegetabilsk olie base og masseres ind i templerne. Grapefrugt æteriske olie kan føjes til en komprimere til hovedet.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com