Ultralyd Cellulite fjernelse & hud stramning procedurer

05/08/2010 by admin

Cellulite påvirker 90 procent eller næsten alle kvinder i forskellige aldre og racer; ikke underligt så mange kvinder søger ultralyd cellulite fjernelse og opstrammende procedurer. Mange kvinder har den forkerte opfattelse, at de er i mindretal til at udvikle cellulite. Sandheden er, at det påvirker de fleste kvinder, men på forskellige stadier i deres levetid. Nogle typer af organer er mere tilbøjelige til mærkbar cellulite end andre. Personens alder og mængden af fedt ophobet kan være vigtige årsager til cellulite. Heldigvis, behandlinger kan hjælpe med at fjerne den.

Hvad er Cellulite?

Cellulite er undertiden anerkendt som en hud lidelse. Flere faktorer kan udløse dets produktion: mangler ofcirculation, ophobning af fedt i bindevæv, eller ændring i makeup af bindevævet. Andre mindre faktorer omfatter, drikke, ryge og andre kilder af toksiner. Gener kan også spille en stor rolle.

Kvinder er særligt modtagelige for cellulite udvikling under livsstadier, der omfatter hormonelle forandringer (puberteten, Præmenstruelt syndrom, graviditet og overgangsalder). Hormoner er involveret i reguleringen af lymfedrænage, bindevæv og fedt. Alle disse bidrager til den måde fedt er gemt i de lavere niveauer af huden (dvs. det subkutane fedt niveau). Selv om mange af faktorer, der genetisk er påvirket, kan en sund livsstil (eller mangel på samme) forbedre eller forværre cellulite. Utilstrækkeligt vandindtag kan forværre situationen.

Ultralyd fjernelse

Fjernelse af cellulite tager tid. Geler, cremer og lotions er de mest populære behandlinger. Andre indstillinger er tilgængelige for dem, der ønsker deres cellulite fjernet mere hurtigt uden invasiv kirurgi. Cellulite fjernelse teknikker udnytte ikke-invasiv kirurgi blev muligt med fremkomsten af mere teknologisk lyd metoder. En af disse teknikker indebærer ultralyd. Når der anvendes som en undersøgelse værktøj, bruges en specifik radiofrekvens at smelte fedt celler. Den lille stigning i temperatur er lige nok til at bryde fedtet, så kroppen kan naturligvis slippe af med den.

Selvom enkeltpersoner kan se de umiddelbare fordele ved ultralyd, der flere sessioner kræves mere end seks måneder at være effektiv. Resultaterne kan variere afhængigt af alvoren af cellulite samt patientens hudtype. Som sådan, kan nogle personer ikke drage fordel af denne teknik.

Andre opstrammende procedurer

Der er flere måder at stramme huden. Teknikker klassificeres som kirurgisk eller ikke-invasiv. Begge typer har deres egne fordele og producere deres egen slags resultater.

Non-invasiv typer omfatter ultralyd som godt puls infrarødt lys og infrarød laser. Med ikke-invasive metoder, er cellulite fjernet af varme op fedtceller, stramning af huden. Der er ingen kirurgisk operation involverede, er der færre smerter. Enkeltpersoner kan føle en lille følelse af ubehag med rødme i visse områder.

En anden ikke-invasiv teknik hedder endermologie. Denne teknik hjælper med at nedbryde fedt, der gør op cellulite. En maskine sætter både suge og tryk på huden. Resultater der er opnået i 15 til 20 40-minutters sessioner administreres én eller to gange om ugen. Efter at er vedligeholdelse sessioner nødvendigt en gang om måneden. Denne behandling kan være ganske dyrt, typisk $50 til $70 per session.

Mesotherapy er en mildt invasiv teknik, der indebærer at indsprøjte naturlige stoffer i fedtdepoter til at hjælpe opløse dem. Antallet af behandlinger vil afhænge af graden af problemet. Sessioner koster fra $200 til $600 hver.

Når man overvejer måder at fjerne cellulite, rådføre sig med en specialist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com