Hvad er Eyebright pulver?

06/17/2010 by admin

Hvad er Eyebright pulver?

Eyebright pulver er tørret og pulveriseret form af Eyebright urt, som er vokset både inden for dens naturlige levested i områderne omkring Jugoslavien og Bulgarien, og kommercielt i Europa, Asien og Nordamerika. Eyebright vokser som en blomstrende krybende plante, der får sit navn fra den sorte center og hvide kronblade af dens blomster. Hele anlægget er høstet som en urt, og dette sker i løbet af sensommeren.

Identifikation

Det latinske navn på Eyebright er Øjentrøst officinalis, og det hører til familien Scrophulariaceae. Eyebright pulver bruges til dets egenskaber, som det indeholder aminosyrer, cholin, flygtig olie, phenol syrer, tanniner, steroler og iridoid glycosider.

Funktion

Eyebright pulver har astringerende, anti-bluetongue og anti-inflammatoriske egenskaber. Disse egenskaber gør det muligt at snøre kroppens væv, mindske blod og sekretion strømme og mindske hævelse i det berørte område. Det bruges til at behandle øje lidelser, hoste og hæshed af halsen samt overbelastning af bihuler, næse og øjne.

Bruger

Eyebright pulver kan brygges i kogende vand, og derefter anvendes som en komprimere i de ramte områder. Det kan også være tilberedt som en te ved at tilføje det fastsatte beløb til kogende vand og gør det muligt at sive. Urten afgør i sidste ende i bunden af gryden, og derefter te vand kan blive hældt ud i toppen.

Bivirkninger

Generelt er der ingen negative interaktioner mellem Eyebright og forskellige fødevarer og drikkevarer. Derudover bivirkninger er også sjældne, og er primært knyttet til en allergi over for Eyebright eller en af dens komponenter. Disse kunne omfatte lysfølsomhed, tandpine, nedsat syn, øget vandladning, forstoppelse, manglende evne til at sove, nysen og gaben, svedtendens, svaghed, desorientering, åndenød, og hals hæshed eller hoste.

Overvejelser

Eyebright pulver bør kun tages under anbefaling af en sundhedspleje professionelle. Hvis en person tager medicin, diskutere lægemiddelinteraktioner med en farmaceut og sundhedspleje udbyder, så godt. Det er også anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder. Derudover renhed, effekten og safeness af Eyebright er ikke blevet evalueret af FDA, eller gør det falder ind under nuværende forordninger af naturlægemidler produktion. Eyebright pulver bør derfor købes fra velrenommerede selskaber, som opererer med sikker produktionsstandarder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com