Phentermine virkninger på et foster

07/05/2011 by admin

Phentermin, et stof, der anvendes til at hjælpe med at kontrollere vægten og fedme, måske eller måske ikke har negative virkninger på et foster. I øjeblikket, er rapporter usikkert, om stoffet er farligt for et ufødt barn. Som med alle stoffer indføres i kroppen under graviditeten, bør vordende mødre omhyggeligt afveje fordele kontra de potentielle risici før du tager dette produkt.

Phentermine

Phentermine (phenyl-tert-butylamine) er en medicin, der bruges til at støtte i vægttab. Den eneste aktive ingrediens i lægemidlet, såvel som sit fulde navn, er phentermine hydrochlorid. Denne medicin, som er et amfetamin-type stof, hjælper med at undertrykke appetit og stimulerer stofskiftet.

Virkninger på et foster

Meget lidt er kendt om virkningerne af Phentermine på et foster i udvikling. Men i tidligere undersøgelser af individer under den nu fredløse kombination af phentermin og fenfluramin under graviditet, nogle kvinder oplevede spontan abort. Andre fødte babyer med forskellige medfødte defekter.

Overvejelser

Selv om der er ingen afgørende rapporter om virkningerne af Phentermine på et foster, bør følgende overvejelser forårsage gravide kvinder til at udvise stor forsigtighed, når de overvejer at tage denne medicin:

• Maden and Drug Administration (FDA) klassificerer phentermin som et klasse C medicin, hvilket betyder, at ingen tilstrækkelige undersøgelser er blevet gennemført på en bestemt medicin til at bestemme dets virkning under graviditet. Manglen oplysninger om dens virkninger betyder at tage Phentermine er en gamble, om fosteret vil blive negativt påvirket.• Phentermin har en høj risiko for misbrug og afhængighed.• Personer at tage Phentermine kan opleve bivirkninger som opkastning, diarré, forhøjet blodtryk (forhøjet blodtryk), hyperventilation, rastløshed, agitation, irritabilitet, søvnløshed, brystsmerter og forstyrrelser i hjerterytmer.• Misbrug af narkotika kan resultere i vrangforestillinger og paranoia i den enkelte forbruger af medicin.• Patienter kan opleve tilbagetrækning efter forsøg på at stoppe med at tage Phentermine.

Alternativer til Phentermine

Hvis en gravid kvinde oplever komplikationer af fedme, kan hendes læge anbefale kost ændringer sammen med moderat fysisk aktivitet snarere end phentermin eller anden vægttab narkotika. Fedme kan bidrage mod diabetes, som kan målrettes med lægemidler, der har været styret af FDA som værende sikker til brug under graviditet.

Konklusioner

Eftersom meget lidt er kendt om virkningerne af Phentermine på et foster, bør du Udvis stor forsigtighed, før du tager denne medicin, hvis du er gravid. Konsultere din læge før du tager denne medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com