Urter: Deres fordele & bivirkninger

07/06/2011 by admin

Urter: Deres fordele & bivirkninger

Urter har været anvendt i tusinder af år for helbredende anvendelser, som der refereres til i skrifter af gamle ægyptere og kinesere. Ifølge "Urter af Egypten," brugte gamle egyptere mere end 700 urter for deres helbredende fordele. Du kan bruge urter til at behandle infektioner i kroppen og huden, støtte i opretholdelsen af en sund kost og øge dine opskrifter. Nogle bivirkninger kan forekomme som følge af brug af urter, selv, såsom allergiske reaktioner, at virkning på huden, maven og søvn mønstre.

Sundhedsmæssige fordele

Urter har naturlige helbredende egenskaber såsom antibakterielle, antivirale og antioxidant egenskaber, der når anvendes topisk eller indtaget kan helbrede fysiske lidelser. Et par almindelige urter med antibakterielle egenskaber er mynte, basilikum, hvidløg og ingefær. Med disse, væksten af bakterier er afbrudt eller reduceret, mindske risikoen for smitte. Flere urter med antivirale egenskaber er oregano, echinacea, grøn te og hyldebær. Urter arbejde naturligt med din krop til at øge den helbredende tid og kan også reducere symptomer relateret til virus. Almindeligt kendte urter bruges til at opretholde en sund vægt, er grøn te, cayennepeber, tang og mælkebøtte. Disse urter støtte fordøjelseskanalen, bidrage til at øge dit stofskifte og arbejde til at undertrykke din appetit.

Madlavning fordele

Mange gartnere nyde voksende urter på grund af de vidunderlige dufte de giver og varianter til madlavning. En bestand af mynte, basilikum, oregano, salvie, timian og persille vil give dig den grundlæggende forsyning nødvendige for de fleste retter. Ved hjælp af urter i madlavningen kan mindske mængden salt bruges samtidig kraftigt øge smagen af fadet. Du kan tilføje friske urter til dine retter mod slutningen af madlavning proces for de bedste resultater eller tørrede urter i begyndelsen af processen, som de er stærkere, da de har været tørret.

Bivirkninger

Urter kan have visse bivirkninger, der kan forbyde dig fra at bruge dem som alternativ medicin eller i din madlavning. Ifølge University of Maryland, kan nogle herb bivirkninger være kvalme, svimmelhed, hovedpine, irritabilitet og søvnløshed. Før du begynder at bruge urter til at supplere din sunde kost eller at støtte dit vægttab, konsultere din læge eller en licenseret herbalist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com