Hvordan at finde en læge i Chicago

07/02/2011 by admin

Finde en læge kan være en vanskelig opgave, især i en så stor som Chicago city. Ikke alene er der mange sundhedspleje grupper og store hospitaler, men der er også et væld af læger i privat praksis at vælge imellem. En fordel ved at bo i Chicago er at der er så mange kvalificerede læger i hvert speciale, men denne overflod af muligheder kan vanskeliggøre beslutningsprocessen.

Instruktioner

• Bestemme, hvilken læge du leder efter. Hvis du er på udkig efter en praktiserende læge (også tænkt som en "familie læge"), vil de normalt være placeret over hele byen. Hvis du er på udkig efter en specialist, de ofte kan findes på større hospitaler, især hospitaler i en akademisk indstilling (Se ressourcer). Det betyder, at Rush, University of Chicago og Northwestern er gode steder at kigge efter specialister.

• Kontakt dit forsikringsselskab. Dette kan være et afgørende skridt, fordi ikke kun vil de være i stand til at give dig en liste over forskellige læger i dit område, kan de også fortælle dig, hvilke vil acceptere din forsikring. Din forsikring tjenesteudbyders websted vil have listings for hver læge i Chicago-området (og i de omkringliggende forstæder), der accepterer din forsikring. Hvis du ikke har sygeforsikring og ikke råd til at betale for din sundhed pleje, vil du generelt begrænses gratis sundhedsklinikker og på skadestuen. Mens der er en række gratis klinikker i Chicago (og Cook County Hospital er også tilgængelige), disse har tendens til at være overfyldt, og du vil have en hård tid at få set af en specialist, da de generelt kun har timer en gang om ugen i bedste fald.

• Bede kollegaer og folk i dit nabolag. Når du får chancen, bede folk i dit nabolag til som de bruger som deres praktiserende læge. Chicago er et område med mange forskellige kvarterer, og de læger, der er placeret i hvert kvarter ofte afspejler områdets indbyggere. Spansk-talende læger kan generelt findes på den sydvestlige side, hvoraf mange giver enkel og billig sundhedspleje. Områderne Lincoln Park, Wicker Park og Lakeview giver ofte mere opskalere tjenester, men de kan også være dyrere.

• Brug Yelp eller andre community sites. Der er en række websteder, der tillader mennesker i forskellige byer til at gennemgå læger. Dette kan være en nyttig ressource for at få forskellige udtalelser til at hjælpe du kan finde en læge, der opfylder dine præferencer og behov. Yelp er en Chicago-specifikke afsnit.

• Tale med din praktiserende læge. Når du har fundet en læge du har tillid til, kan han ofte anbefale specialister inden for forskellige betingelser. Dette er især nyttigt i Chicago, fordi der er tre store akademiske sygehuse (University of Chicago, Rush og Northwestern University) at alle er gode til særlige specialiteter. Generelt din praktiserende læge bliver fortrolig med stærke og svage sider af området hospitalsafdelinger og kan hjælpe dig med at finde en, du der passer dig og dit helbred behov.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com