Oplysninger på Lad os få tynde vægttab System

05/26/2010 by admin

Den Lad os få tynde vægttab System er et vægttab program udviklet af Dr. Michael P. Girouard. Efter et privat møde på en af Dr. Girouard tre North Carolina klinikker træder klienten en måned lange program, der typisk kombinerer narkotika, uddannelse og en kostplan at tillade klient til at opnå vægttab.

Indledende høring

Ifølge letsgetthin.com, skal kunden have en indledende samtale på en af Dr. Girouard vægttab & Wellness klinikker, som alle er beliggende i North Carolina. Under besøget vil klienten undergår en fysisk undersøgelse. På det tidspunkt vil Dr. Girouard og hans medarbejdere skabe et vægttab plan skræddersyet til kundens behov. Denne plan indeholder oftest foredrag for uddannelse, en reduceret kalorieindhold kost og en kombination af en appetit suppression medicin og en række Human choriongonadotropin indsprøjtninger, som støtte i nedbryde fedt. Klienter er ikke forpligtet til at tage de indsprøjtninger eller appetit suppressant.

Efter programmet

Den Lad os få tynde vægttab System varer typisk op til fire måneder, efter letsgetthin.com. I løbet af denne tid følger klienten hans eller hendes plan. Hvis ordineret injektioner, kan klienter administrere de én gang om ugen injektioner, sig eller kommer ind på klinikken til at modtage dem. Efter fire måneder, hvis klienten er støt ved at miste vægt, er han eller hun revalueret. Hvis kunden ønsker, kan han eller hun fortsætte programmet efter kræves fire-ugers pause.

Omkostninger

For det første kontor besøg er prisen $80. Klienten er normalt også givet en måneds forsyning af appetitnedsættende og indsprøjtninger, som bringer den oprindelige omkostninger for mellem $140 og 160 dollars.

De fire-ugers opfølgning besøg, ifølge den hjemmeside, typisk køre mellem $105 og $120.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com