Hvad er olier i krillolie?

05/24/2011 by admin

Hvad er olier i krillolie?

Krill kosttilskud indeholder olie fra arktiske reje-lignende krebsdyr kaldet krill. Selv om hver enkelt supplement vil give varierende mængder af hver ingrediens, er de vigtigste næringsstoffer omega-3 fedtsyrer, herunder ALA (α-linolensyre), DHA (docosahexaensyre) og EPA (eicosapentaensyre), samt ekstra antioxidanter og fosfolipider. Du kan købe hver næringsstof i krillolie separat eller i en pille af krillolie, men tag ikke eventuelle tillæg uden rådgivning fra din læge.

Omega-3's

Der er mange omega fedtsyrer, specielt Omega 3, 5, 6, 7 og 9, men krillolie indeholder Omega-3 fedtsyrer. ALA er godt for dit hjerte og arterier, fordi det gør din blodlegemer mindre "klistret". DHA er fantastisk til dine øjne og hjerne, hvorfor læger ordinere mødre at tage Omega 3 specifikt. Det har været brugt til at hjælpe dem med psykiske handicap som ADHD og Alzheimers eftersom hjernen består for det meste af denne fedt. Endelig, EPA er fantastisk til leddene, og det hjælper med at lindre betændelse og smerte i vores samlinger.

Antioxidanter

Oxidation, når elektroner fra ét molekyle er tabt, hvilket gør dem ubalanceret med en uparret elektron. Dette kan producerer frie radikaler, de stoffer, der er ansvarlig for hudproblemer og celleskader. Kroppen, men bruger antioxidanter til at bekæmpe frie radikaler ved at låne en af dets elektroner til at neutralisere den ubalanceret elektron.

Fosfolipider

Kosten fedt er kaldet lipider, et mangfoldigt udvalg af molekyler, der indeholder hovedsagelig hydrogen og kulstof. En gruppe af lipider er kaldet fosfolipider. De indeholder desuden fosfor og kvælstof. Fosfolipider er generelt brugt medicinsk til normal hjernefunktion og sundhed. Denne lipid er så vigtigt, fordi en celle i den menneskelige krop ikke kan fungere uden.

Forsigtighed

Selvom krillolie generelt ikke giver off en fishy lugt, kan det stadig forårsage en urolig mave i nogle. Før du tager nogen medicin eller tillæg, uanset om farmaceutiske eller naturlige, tale med en læge om dens anvendelse. Krillolie har modtaget en enorm mængde af ros for at være meget mindre end andre fisk olie gel caps, men blive cadreful, når du tager det eller nogen andre tillæg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com