Stress bolden teknikker

03/12/2011 by admin

I en tempofyldt verden er det fælles for alle at opleve stress. Mange mennesker udvikler spændte muskler, hovedpine og irritabilitet. At finde en hurtig måde at frigive denne stress kan hjælpe med at forbedre koncentration og stemning. Stress bolde er en sjov, hurtig og billig måde at lindre spændinger. Ved hjælp af en stressbold i kombination med vejrtrækning mønstre beskrives i denne artikel kan hjælpe slappe af dit sind og krop til at forbedre kvaliteten af dit liv.

Afslappende hænder og sind

Denne teknik er en kort åndedrætsøvelse, der inkorporerer stressbold. Det kan bruges i noget som helst, når som helst når stress bliver uoverskuelig. Greb stressbold og luk øjnene. Koncentrer dig om dine vejrtrækning. Inhalere for otte tæller, hold din ånde for fem langsom tæller, og udånder for otte mere tæller. Gentag dette mønster. Mens vejrtrækning, forsigtigt klemme en stressbold i en nice selv rytme. Når du udfører øvelsen, vil du begynde at føle sig mere afslappet.

Afslappende spændte muskler

Hvis dit job omfatter sidder i et lille aflukke, kan du udvikle spændte muskler. En stressbold kan lindre disse mindre ømhed og smerter, især i dine skuldre, nederste del af ryggen og kalve. Lå med ryggen fladt på gulvet. Sted stressbold mellem de ømme muskler på kroppen og gulv. Langsomt flytte op og ned med små, tværgående bevægelser, således at stress bolden rullende under dig. Presset af din egen vægt mod bolden bør fungere som en naturlig massage mekanisme. Dette virker også godt for ømme hænder og håndled når rullet mellem håndfladerne af hænder.

Finite Finger Stress Relievers

Overdreven brug af computerens tastatur eller andre gentagne opgaver kan igangsætte udviklingen af karpaltunnelsyndrom. For at lindre smerten, tage en stressbold i en af dine hænder. Tryk med pegefingeren, og slappe af. Næste, tryk på med din langfinger og slappe af. Fortsæt gennem din ringfinger og pinkie. Når du har strakt hver af fingrene, klem stressbold med din hele knytnæve, og slappe af. Gentag med anden hånden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com