Hvordan virker Laser øje kirurgi arbejde?

03/14/2011 by admin

Hvordan virker Laser øje kirurgi arbejde?

En af de mest almindelige fysiske lidelser, at personer, der lider af i dag er fattig visionen. For hundreder af år, korrigerende linser har været den eneste løsning for dårligt syn, men teknologiske fremskridt har medført en revolutionerende procedure, der kan behandle fattige vision både sikkert og effektivt: laser øjenkirurgi. Laser kirurgi for vision korrektion fungerer effektivt omforme komponenter af øjet til at oprette perfekt udsyn.

Laser øjenkirurgi er en præcis og kontrolleret proceduremæssige fjernelse af hornhindevæv ved hjælp af en særlig laser, der arbejder for at omforme hornhinden for at ændre dens fokus magt. Afhængigt af omfanget af din synsnedsættelse, denne behandling måske eller måske ikke være vellykket; Derfor vil en høring med en laser tekniker afgøre, hvis du er en god kandidat. Teknikeren vil scanne dine øjne for at oprette et detaljeret kort over de integrerende dele af øjet. Dette kort vil også blive brugt korrekt justere laser til behandling.

Målet

Det vigtigste mål for laser øjenkirurgi er hornhinden. Form af hornhinden bestemmer, hvordan klare en personens vision vil være; laserkirurgi figurer med succes re hornhinden at ændre den måde, det fokuserer. Når et detaljeret kort over øjet er taget, og du er fast besluttet på at være en god kandidat kan proceduren begynde. Bedøvelsesmiddel dråber vil blive placeret i øjnene til følelsesløs området. Kirurgen vil begynde ved at placere en låg speculum over hvert øje, der vil holde øjnene åbne for proceduren. En snit bliver derefter lavet i hornhinden, der er lig med omkring ¼ dets dybde. Når snittet er lavet, vil kirurgen direkte laser mod hornhinden til at ændre sin form.

Da lyset kommer i kontakt med den hornhindevæv, er et minut del af det fordampet. Kirurgen kan netop kontrol position, størrelse og antallet af impulser til at fjerne kun hvad er nødvendig for vision korrektion. Når væv fordampningsvarme er komplet, erstattet den hornhinde klap hvor det hurtigt overholder den nyligt formede hornhinden. Over de næste par dage, flappen vil helbrede og patientens vision bliver helt klart.

Resultaterne

Mens denne procedure er temmelig sikker og effektiv, er der, som ved alle kirurgiske procedurer, altid en risiko. De mest almindelige risici i forbindelse med laser øjenkirurgi er under rettelse og over rettelse; mens behandlingen kunne ændre dit niveau af synsnedsættelse, kan det ikke reparere det helt. Disse risikofaktorer kan drøftes med din kirurg før det gennemgår behandling. Behandlingsresultater vil variere fra bedre udsyn til perfekt syn; hver enkelt har forskellige attributter, så resultater kan afvige. Ikke blive afskrækket, hvis dit syn ikke er perfekt, mange mænd og kvinder gennemgår flere behandlinger for at få perfekte resultater. Laser øjenkirurgi er en revolutionerende måde at forbedre alle niveauer af nedsat syn.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com