Hvordan man laver urte Detox te

03/15/2011 by admin

Hvordan man laver urte Detox te

Naturlægemidler detox te kan bruges til at rense leveren, nyrerne, tyktarmen, blod, tarme og alle andre organer. Det er bedst kombineret med en nærende kost af enkle fødevarer og regelmæssig motion. Dette detox te opskrift indeholder flere forskellige urter, nogen som kan igen ud og erstattet med en ekstra del af nogen andre detox urter som nødvendigt.

Instruktioner

• Tilføje to dele hver tørret Rødkløver blomster, tørrede mælkebøtte blade, tørrede brændenælde og tørrede burresnerre, og en del tørret chaparral blade til en mørk farvet glaskrukke. Ryst godt for at kombinere grundigt. Hver af disse detox urter vil arbejde for at rense kroppen, blod og organer af toksiner.

• Bring fire kopper destilleret eller kildevand i rullende kog. Afmåle to tbsp. detox te blanding og læg det i en kaffekop eller andre varme bevis drikke container. Hæld det kogende vand over Urterne.

• Tilføj en tsk friskrevet ingefær til te til at modvirke den bitre smag af chaparral blad, hvis det ønskes. En knivspids af stevia sødestof muligvis også bruges. Dækker, og lad detox urtete til at stejle for 10-15 minutter.

• Hæld detox urtete gennem en finmasket si, så væske til at falde i en separat ren krus eller varme bevis beholder. Kassér de brugt urter i kompost bunke eller garbage bin. Servér straks mens varm.

Tips & advarsler

  • Bruge ca 1-2 tsk tørret detox te blanding pr kop vand til at brygge større eller mindre mængder.
  • Chaparral er en kraftig afgiftning urt, men er undertiden svært at finde. Hvis det er nødvendigt, kan den venstre ud af afgiftning te blanding og erstattet med en ekstra del salvie, eller nogen af de andre urter.
  • Aldrig tage naturlægemidler detox te uden først at konsultere en kvalificeret naturlægemidler eller medicinsk læge for at sikre det er sikkert for dig. Ikke tage, mens sygeplejerskernes eller gravide under nogen omstændigheder, og altid gøre din forskning på enkelte urter før tidskrævende.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com