Fordele for Colostrum i gedemælk

10/19/2016 by admin

Fordele for Colostrum i gedemælk

Colostrum er ofte beskrevet som "naturens første mad." Det stof, som opstår i ammende pattedyr, er den klæbrig, tyk gul væske, der går forud for moderens mælk. Indtagelse af colostrum holder barnets immunsystem stærk; væsken er fuld af kulhydrater, naturlig antibiotika og protein. Gradvist over de to uger efter fødslen, giver colostrum måde at modne mælk. Ged colostrum ligner mere menneskelige råmælk end alle andre pattedyr, og kan give sundhedsmæssige fordele for mennesker i alle aldre.

Formålet med Colostrum

Colostrum fremmer muskel og celle vækst, og hjælper nyfødte pattedyr at udvikle et velfungerende immunsystem, der sikrer deres overlevelse uden for livmoderen. Det indeholder immunglobuliner, som hjælper kroppen forsvare sig mod bakterier, gær og vira. Colostrum også hjælpemidler i produktionen af immunceller, og hjælper en ny krop forsvare sig mod miljømæssige allergener og forurener.

Interne og eksterne ydelser

Ged mælk colostrum er en virtuel guldmine af sundhedsmæssige fordele. Ifølge Pro sundhed løsninger, det brænder fedt, fremmer muskel, hjælper til at producere kollagen og forsinker aldringsprocessen. Det er et kendt anti-inflammatorisk agent, smerte reduktionsgear og en anti-oxidant. Colostrum supplement er ofte taget af idrætsudøvere, som det reparationer muskel, hud og brusk. Colostrum holder kolesteroltallet lavt. Det letter diarré, og aids sundhed af bugvaeggen, tarme og fordøjelse. Det forbedrer mental koncentration og årvågenhed, og udrydder bakterier, virus og parasitter.

Sygdom beskyttelse

Ifølge New England Journal of Medicine (via Pro sundhed løsninger), ged mælk colostrum aids i forebyggelse og behandling af en lang række sygdomme, herunder salmonella, E. coli, candida, rotavirus, staphylococcus, streptococcus, H. pylori, cryptosporidia, trombocytopeni, myasthenia gravis, anæmi, Gullian Barre syndrom, lupus, multipel sclerose, kronisk træthedssyndrom, reumatoid arthritis, Crohns sygdom, fibromyalgi, AIDS og kræft. Grunden colostrum er så meget effektiv er på grund af sin "overførsel faktor", den mystiske proces hvorigennem immunitet overføres fra et pattedyr til en anden. Denne ejendom blev først realiseret af Sherwood Lawrence i 1949, mens behandling af patienter skrantende med tuberkulose. Han opdagede at indtage colostrum boostet et folks immunitet, og fremskyndet deres helbredende tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com