Hjælper Epsom Salt en forstuvet ankel?

03/28/2011 by admin

Hjælper Epsom Salt en forstuvet ankel?

Forstuvet anklerne er en fælles kilde til smerte for folk i alle aldre. Ofte, kræver forstuvet anklerne en betydelig mængde af tid til at helbrede. Iblødsætning anklen i en Epsom salt bad kan fremskynde helingsprocessen.

Epsom Salt

Det videnskabelige navn af Epsom salt er magnesium sulfat. Mens kaldet "salt", har Epsom salt ikke nogen af de samme komponenter som det mere almindeligt bordsalt. Sammensat er opkaldt efter Epsom, England, hvor det først blev opdaget og udvindes.

Fordele af Magnesium

Den menneskelige krop har brug for magnesium for muskler og nerver til at arbejde ordentligt. Ifølge den amerikanske kontor for kosttilskud, magnesium "bidrager til at opretholde normal muskel og nerve funktion." Dr. Margaret Philhower hedder det, at magnesium er en stor supplement til "afslappe musklerne og skylle mælkesyre ud af dem." Magnesium hjælper også med at reducere inflammation.

Fordele af sulfat

Epsom Salt Rådet fastslår, at sulfater i Epsom salt er også nyttige til fælles og muskel vedligeholdelse. Sulfater hjælpe kroppen producerer de proteiner er nødvendige for sunde led. Sulfater også hjælpe befri kroppen af toksiner, der kan hindre muskel healing og reparation.

Iblødsætning i Epsom Salt bad

Epsom salt bad er en af de mest effektive måder for kroppen at absorbere den magnesium og sulfater. Epsom Salt Rådet anbefaler, tilføje to kopper Epsom salt til en standard størrelse badekar. For større bøtter eller mere alvorlige forstuvninger, kan du tilføje op til fire kopper. Dr.Waring af University of Birmingham nævner nogen risiko for kroppen at absorbere Epsom salt gennem huden.

Længde og varighed af Epsom Salt Bath

Epsom Salt Rådet anbefaler forstuvninger og muskelsmerter, iblødsætning tre gange om ugen, i minimum 12 minutter hver gang. Hvis forstuvning er alvorlig eller langvarig, kan du prøve at øge antallet og varigheden af Epsom salt opsuger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com