Retsmidler for hyperaktivitet hos børn

04/06/2011 by admin

Retsmidler for hyperaktivitet hos børn

Nogle børn har naturligvis mere energi end andre, men nogle kan klassificeres som hyperaktive. Hyperaktivitet er en tilstand, normalt forbundet med Attention Deficit Disorder (ADD), eller opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD), som er resultatet af en kemisk ubalance i barnets hjerne. Hyperaktivitet kan være forstyrrende for barnets liv; men der er mange naturlige og farmaceutiske retsmidler for hyperaktivitet.

Medicin

Før du eller din læge begynder enhver narkotikabehandling for et barn, Sørg for at have en definitiv, professionel diagnose, at barnet er klassisk hyperaktive. Nogle højenergi børn behandles for hyperaktivitet med en lav succesrate. Hyperaktive børn behandles normalt med lægemidler, der er klassificeret som stimulanser. Disse lægemidler omfatter amfetamin og methylfenidat (MPH), som at mindske hyperaktivitet hos omkring 70 procent af de børn, der tager dem. Negative bivirkninger af medicin omfatter søvnløshed, nedsat appetit og nervøs flåter. Børn skal overvåges nøje på disse medikamenter, især i første omgang. Læger kan forøge eller formindske doser afhængig af effektiviteten af medicinen.

Kost

Mange læger anbefaler at fjerne forarbejdede sukker fra et barns kost udelukkende som en måde at styre hyperaktiv adfærd. Frugten er en grundpille i et barns ernæring, og selv om frugt indeholder sukker, hyperaktive børn stadig være tilladt at spise det. Eksperter anbefaler at supplere en frugt snack som et æble med et højt proteinindhold som ost fødevarer. Proteiner hjælper kroppen med at behandle sukker mere effektivt. Skære ud slik, sodavand og bagværk hjælper med at holde en hyperaktive barn på en mere køl.

Miljømæssige ændringer

Endelig, en forælder kan afbøde hyperaktive episoder ved at ændre et barns miljø. En sådan strategi er at holde en temmelig rutinemæssig tidsplan. Hyperaktive barn reagerer ikke godt på overraskelser eller den angst, der er forårsaget af ukendt. Reserver et roligt sted i dit hjem, dit barn kan gå til og slappe af, når hun bliver for ivrig. At holde barnets hjem organiseret og fri for rod hjælper hende føler sig mere afslappet. Også, at give dit barn en afslappende massage af skuldre eller templer at afhjælpe nogle af de stress i forbindelse med hyperactivity disorder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com