Enkle Vægttab Program

05/18/2011 by admin

Enkle Vægttab Program

Vægttabet behøver ikke at være kompliceret, og det behøver ikke at være dyrt. Der er nogle komplicerede programmer, som lover vægttab, og de kan arbejde, men hvis du ikke kan følge programmet, eller hvis det er for meget arbejde for dig, du aldrig vil holde med det. Få en simpel vægttab program, der kræver lidt eller ingen arbejde at opretholde, og du vil være meget mere tilbøjelige til at holde med det, indtil du nå dit vægttab mål.

Sæt realistiske mål

Vægttab er simpelthen et spørgsmål om kalorier i versus kalorier ud. Hvis du forbrænde flere kalorier end du spiser og drikker, du vil tabe. Din krop kan ikke lide for meget af en ændring, selv om. Ifølge National Institutes of Health er den nemmeste måde at tabe og holde ud vægt at gøre det langsomt. Har planer om at miste 1 til 2 pounds per uge. Hvis du har en masse vægt at tabe, dette kan synes frustrerende, men dette er den nemmeste måde i det lange løb at holde vægten off.

Lave en plan

Lave en simpel plan for hvad du vil gøre på en uge for uge basis. Ved hjælp af tilgængelige materialer, finde ud af hvor meget at spise hver dag. Planer om sund portioner af protein, fuldkorn, frugt og grøntsager og fedtstoffer. Hvis du ikke ved hvad en sund portion er, eller hvor mange der skal spise, NIH har foreslået beløb for bæredygtig vægttab. Gør et diagram eller en menu, sætte det et sted synlige, og henvise til det hver dag.

Din menu

Finde ud af en sund mængde af mad til dit eget personlige vægttab, og spise der hver dag. Planlægge dine måltider i forskud, og hold dig til din plan. Spise tre måltider og to eller tre snacks hver dag, men holde sig inden for din tildelte kalorieindhold tælle. Glem ikke at sætte nogle godbidder i din menu, som du ikke ønsker at føle sig fortabt.

Drikke dit vand

Drikkevand er en vigtig del af din kost. De fleste mennesker simpelthen drikker ikke nok vand på daglig basis. Planlægger at drikke mindst otte 8 ounce glas vand hver dag. Hvis du ikke er vant til at drikke vand jævnligt, kiler brug vand smag pakker eller citron for at hjælpe dig med at få vandet. Få en speciel krus eller glas til dit vand, og bruge den til at minde dem om, at drikke hele dagen.

Flytte din krop

Motion er en vigtig del af ethvert vægttab program. Ikke har plan om at tilslutte sig en gym, hvis du ikke ønsker at. Motion er simpelthen et spørgsmål om at flytte din krop. Tag en tur med din hund eller børn. Rollerblade. Tage trappen i en høj bygning. Kaste Frisbee eller gå kajak. Spille basketball eller softball. Gør hvad du kan lide at gøre for at få din krop bevæger sig, og gør det så ofte som du kan.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com