Er Hyperinsulinemia relateret til Diabetes?

01/29/2011 by admin

Er Hyperinsulinemia relateret til Diabetes?

Hyperinsulinemia er en tilstand, hvor der er store mængder af insulin cirkulerer i blodbanen. Selv om det ikke er diabetes, er det almindeligvis knyttet til mennesker, der har type 2 diabetes.

Funktion

Glukose i blodet kommer fra de fødevarer, vi spiser. Bugspytkirtlen udskiller et hormon kaldet insulin, at obligationer med glukose og giver kroppen energi.

Typer

I type 1 diabetes producerer bugspytkirtlen ikke tilstrækkelig insulin. Bugspytkirtlen hos type 2 diabetikere producerer insulin, men kroppen er ikke i stand til at behandle det effektivt. Mange type 2 diabetikere har en tilstand kaldet insulinresistens, hvor kroppen er resistente over for virkningerne af insulin, der produceres. Det nationale Insulin resistens råd skønner, at én ud af 10 mennesker i USA er insulin resistente.

Årsager

Hyperinsulinemia kan være forårsaget af pancreas tumorer eller et overskud afinsulin-producerende celler i bugspytkirtlen. Det er oftest forårsaget af insulinresistens hos type 2 diabetikere.

Funktioner

Som glukose kommer ind i blodbanen af nogen ramt af insulinresistens, stimuleres bugspytkirtlen til at udskille insulin. Da insulin korrekt ikke knytte bånd til blodglucose, skaber bugspytkirtlen mere og mere insulin til at kompensere, eventuelt fører til hyperinsulinemia.

Risici

Store mængder af insulin i blodet rejser blodtryk og forvolder skade på kolesterolindholdet i blodet fører til en høj risiko for hjerteanfald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com